Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Szex és pszichoanalízis (2019)

Sibyl
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
25
Képek
3
Videók

Galéria (25)

Adèle Exarchopoulos
Adèle Exarchopoulos
Adèle Exarchopoulos
Virginie Efira
Virginie Efira
Adèle Exarchopoulos
Gaspard Ulliel
Virginie Efira
Virginie Efira
Adèle Exarchopoulos
Gaspard Ulliel
Adèle Exarchopoulos
Sandra Hüller
Gaspard Ulliel
Virginie Efira
Adèle Exarchopoulos
Virginie Efira
Adèle Exarchopoulos

Videók (3)

 
Nomacool   2020. 01. 31.

legújabb vélemény

0

Én alapból megnézek mindent, amiben Adéle Exarchopoulos játszik, szerintem fantasztikus színésznő, aki bármilyen szerepet zsigerből megold és átélhetően hoz. Mindenkinek csakis figyelmébe tudom ajánlani a munkásságát, és bár úgy érzem, a Szex és pszi... több»

 
Toncsi   2019. 12. 07.

0

Nagyon imádtam a filmet, igazából már az első jelenttől egy érzelmi útvesztőbe vezet a cselekmény. Jó kis lecke emberi kapcsolatokról, konfliktusokról. Tetszett, ahogy a határozott, másoknak segítő nőnek regényírás közben kibontakozik a valódi, törék... több»

 
neyto   2019. 09. 13.

0

Őszinte leszek, óriási csalódás volt számomra a film. Az egész történet szörnyen zavaros; érződik rajta, hogy volt egy jó elképzelés, amit újabb, szintén jó ötletek követtek, de az összkép valahogy nem lett az igazi. A főszereplő egy roppant idegesít... több»

 
gerda   2020. 01. 30.

0

Nem mondom, rá kellett hangolódnom a filmre, nem egy könnyű darab, szerintem a cselekménynek meg is van a maga sajátos dinamikája, ami némi türelmet is igényel, ugyanakkor elképesztően jó hangulata van az egésznek!

A film összbevétele 2 884 448 dollár volt (imdb.com).

 

Justine Triet rendező és Virginie Efira színésznő második alkalommal dolgozott együtt az Egy ágyban Victoriával után. "Virginie új arcait ismerhettem meg ezzel a filmmel. Mindent megértett, hogy mit várok tőle, nagyon gyorsan ment. Miután megtört a jég, bármit kértem, elfogadta, és tökéletesen megbízott bennem" - méltatta a színésznőt a rendező.

(hp)
 

Justine Triet rendező elmondta, hogy a Szex és pszichoanalízist olyan alkotások inspirálták, mint a Titkok nélkül (2008) és Woody Allen filmje, az Egy másik asszony.

(hp)
 

A film versenyben volt az Arany Pálmáért a 2019-es Cannes-i Filmfesztiválon.

(hp)
 

A Szex és pszichoanalízis forgatása Párizsban, Lyonban (Franciaország) és Stromboli szigetén (Olaszország) zajlott.

(hp)
 

A film vegyes kritikai fogadtatásban részesült. A szex és pszichoanalízis jelenleg 48 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2020. január).

(hp)
 
Mindent összevetve azonban felettébb fárasztó film lett a Szex és pszichoanalízis, amely cím első felét annyiban meríti ki a sztori, hogy van benne egy-két szexjelenet is. több»