40% 42 szavazat
Siegfried, a baromarcú lovag

Siegfried, a baromarcú lovag

Siegfried
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Az idők homályában, amikor a Rajna vértől volt iszapos, öldöklő háborúkat vívtak a Niebelung-ok kincseiért. A hősök kora volt ez, de még közülük is kiemelkedett egy, kinek nem volt párja sem erőben, sem merészségben. Siegfried volt ő, aki a pórnép között nevelkedett, s szót értett az állatokkal is. Egy nap az erdő mélyén egy hercegnőbe botlott, s egyetlen pillantás elég volt, hogy örök szerelemre gyúljon. Attól fogva a deli vitéznek nem volt maradása, s útnak eredt, hogy felkutassa a szépséges leányzót, és asszonyává tegye. A palota azonban messze volt, s az odavezető út veszélyekkel és kalandokkal telinek bizonyult.

Forgatókönyvíró: Tom Gerhardt, Herman Weigel
Ország: Németország
Premier (HU): 2007.05.15.
 
2019.04.17 Norbert93

legújabb vélemény

A Gagyi lovag régi, de élvezhető paródia, a Gyalog galopp pedig kultikus. Ez meg a másik kategória, a BÉNA. Már fiatalként de tartottam viccesnek, pedig bármin tudtam nevetni, de ez valami borzalom volt az elejétől a végéig. Már eleve a koncepció is halott volt, nemhogy a kész film.

0
 
2016.06.25 alexxx

Azt hiszem, a németek nem tudnak filmet készíteni, ennek ellenére nem adják fel. Azért dícséretes, hogy van annyi humoruk, hogy egy ekkora nemzeti legendából egy paródiát készítettek. Ezt bírom.

0
 
2016.06.23 pepetherock

Ez már az a fajta komédia, ahol a főhős olyan hülye, hogy az már nem vicces. Azért így is volt egykét rész, amin röhögtem. Szóval, annyira rossz nem volt.

0