Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
42%

Hó az édenkertben (2014)

Snow in Paradise
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
5
Képek
2
Videók
 
pav   2016. 10. 13.

legújabb vélemény

0

Én azt mondom, így kell egy karriert elkezdeni. Andrew Hulme előtt még nagy jövő állhat, rég láttam már ilyen erős atmoszférával rendelkező thrillert, ebben a műfajban viszonylag kevés film születik az utóbbi időkben, de ez nagyon jól esett, így kell ezt. Izgalmas film, bátran merem ajánlani.

 
Zsofi821   2015. 04. 23.

0

A néző könnyen a film hatása alá kerül. Erős színészi játék, képek, zene , és nem utolsósorban lélekábrázolás. Művész és gengszterfilm keverék, igazi thriller.


 
dubzsu   2015. 10. 30.

0

Érdekfeszítő, lebilincselő, izgalmas atmoszférával rendelkező thriller. Az emberi lélek mélyére ás, felzaklat és mindvégig leköti a figyelmet, fordulatos.

 
goldfisy   2015. 05. 05.

0

Érthetetlen akcentusok, erőszak, vér és drogok. Ennyiben ki is merül a film. Legnagyobb baja, hogy semmi újat nem mutat az angol külvárosi gengszteréletről.

 
jazzy   2016. 05. 19.

0

Hát igazából nem dobtam tőle hátast. Azt nem mondom, hogy rossz film, de láttunk már ilyenből eleget, bár azt meg kell hagyni, megvannak a maga pillanatai a filmnek, amikor kellően feszes és el tudja kapni a figyelmet, de nálam ez a zsáneren belül közepes, talán attól valamivel jobb film.

Galéria (5)

Videók (2)

 

Ez Andrew Hulme első filmje.

(hp )
 

A Hó az édenkertben a Londoni Filmfesztiválon debütált a nagyközönség előtt.

(hp )
 

A filmet a 2014-es Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatták.

(hp )
 

A film cselekménye megtörtént eseményeken alapszik.

(hp )
 
Andrew Hulme mindenki által thrillernek titulált, szerintem nem thrillerje olyan, mint egy több sebből vérző Guy Ritchie film. Érthetetlen akcentusok, erőszak, vér, drogok és a bajba jutott főhős. Hiába a Cannes-i jelölés, láttuk ezt már többször, ráadásul mindannyiszor sokkal jobban. több»
 
Stílusosan is lehet valaki piti. Allah szeret Téged. Az elsőfilmes rendező nem most találkozik először az alvilággal és ez meg is látszik. Bűnös mozi nevetés nélkül. több»