Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA

Spanyolul tudni kell

Spanyolul tudni kell
Filmadatlap
 
14
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
miki   2019. 06. 29.

legújabb vélemény

Valami erős nosztalgiaérzetre játszik a film alaphangulata, mintha csak azokat a régi Kabos-filmeket akarná behozni a játékba, de hát azok alapból utánozhatatlanok, és már rég nem tart itt a filmgyártás, sem a magyar, sem a nemzetközi. Az ilyen kabarék már rég nem működnek, teljesen megváltoztak a nézői elvárások, amelyről szép sorjában nem vettek tudomást a fenti film készítői. Nagyon arrogáns húzás ez a részükről, és nagyon érezteti mindezt a film.

 
Williamgek   2019. 06. 28.

Annyiszor beszéltünk már egy-egy gyengébben sikerült produkció kapcsán a magyar filmgyártás mélyrepüléséről, hogy csak na. De ez nem az. Ez a film simán csak rossz, értelmetlen és gagyi. Nem vártam túl sokat, de hajtott a kíváncsiság, hogy mi is akar ez lenni. Persze a filmnek megvan a maga bűnös élvezeti értéke, de önmagában véve szerintem kritikán aluli.

Tamás Oroszi
Tahi Tóth László
Pusztaszeri Kornél
Vándor Éva
Placskó Emese
Pusztaszeri Kornél
Tahi Tóth László
Pusztaszeri Kornél
Placskó Emese
Lipták Péter
Tamás Oroszi
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.