Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
57
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók
Standoff
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Marcsitesója   2020. 02. 09.

legújabb vélemény

Borzalom

Borzalmas, nézhetetlen.

 
D. Wolfe   2016. 04. 25.

Az alapötlete elég banális és közhelyes és Laurence Fishburne borzalmasan rosszul játszik. Ellenben a kislány és Thomas Jane meglepően erős játékot adnak elő, jó kettejük között az összhang. A sztori amúgy végig pörög, szóval voltak bőven hibái, de azért akadt, amivel ellensúlyozni tudta őket. Három csillagot megérdemel.


 
Kaslerka   2017. 01. 29.

Így kell filmet csinálni 3 emberrel... Nem egy hiperszuper film, de simán elmegy lefekvés előtt. Elaludni nem fogsz rajta.

 
Hakker   2020. 01. 14.

Nem rossz film, de az átlagot nem haladja meg, annak ellnére, hogy valamivel eredetíbb volt, mint sok amerikai film. Arányait tekintve, számomra a mostani kanadai filmek többsége jobban tetszik, mint az amerikai filmek nagy része. A történet egyszerűsége ellenére, megfogott a film légköre.

Laurence Fishburne
Laurence Fishburne
Joanna Douglas
Joanna Douglas
Thomas Jane
Joanna Douglas
Thomas Jane
Thomas Jane
Joanna Douglas
 
A film erénye és hátránya, hogy roppant költségkímélő a történet. Kamaradarab, három színészre. Két öreg róka és egy zabálni való kislány közös munkája. Elég gyorsan belecsöppenünk a történetbe, alig húzzák azt magyarázattal. A jellemrajzok maguktól kirajzolódnak - már amennyire - a játékidő alatt. A film előnye, hogy a hangsúlyt a drámára és a két férfi színész közötti interakcióra lehet helyezni, így a film hagy helyet a színészi játéknak, ami sok akciófilmről nem mondható el. A hátránya viszont az, hogy a karakter-központúság sokaknak álmosító lehet, hiszen a közel másfél óra alatt bizonyos szempontból nem történik semmi. Mert kb. ez a patthelyzet lényege. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.