Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Super (2010)

Super
Filmadatlap
 
18
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
Videók
Super

Galéria (10)

 
elekm90   2022. 01. 17.

legújabb vélemény

0

Ez a film a hülyébbnél hülyébb karakterekkel próbálja elfedni, hogy egy rém egyszerű sztori az alapja. Jók a színészek is, de nem sok emlékezetes jelenetet tudok mondani, ami sokáig megragadna. A szintén 2010-es Kick-Assnek a nyomába sem ér.

 
krysn95   2015. 10. 30.

0

Igen..én még ezt is láttam, hogy neked ne kelljen. Értem én, hogy mit akar és miért egyedi, de attól még pusztulat rossz az egész. Nem is értem miért szenvedtem végig. Ellen Page miatt 2 csillag

A film összbevétele 322 157 dollár volt (imdb.com).

 

A film a 2011-es Fantasia Filmfesztiválon megosztva nyerte meg az AQCC-díjat a Superheroes című dokumentumfilmmel.

(Mavil)
 

A film 2 és fél millió dollárból készült, de csak 322 ezret hozott vissza. A kritikusoktól nagyon vegyes kritikákat kapott.

(Mavil)
 

Mivel a film költségvetése nagyon alacsony volt, így mindenki a Színészkamara által előírt minimálbért kapta.

(Mavil)
 

Abe egyik beosztottja, a felnyírt hajú gazember a direktor úr testvére.

(Mavil)
 

A főhős szerepét eredetileg nem Rainn Wilson-nak szánták, de ő meggyőzte a film alkotóit, így megkapta a szerepet. Ő küldte tovább a forgatókönyvet Elliot Page-nek, akivel a Juno forgatásán együtt dolgozott, és a színésznő rögtön beszállt a projektbe.

(Mavil)
 
Hát a Superről sok mindent lehet mondani, azt viszont sajnos nem, hogy szuper lenne. James Gunn sztárparádés zsiványkodása humortalan és lehangoló filmet eredményezett, ami azonban vígjátéksága ellenére sokkal komolyabban beszél az elkeseredettség és kicsinyesség természetéről, mint azt elsőre gondolnánk. több»