Jó ötletnek tartom a film történetét,lényegét,hogy küzdjünk egy hasonló helyzetben az életünkért. A reményt és küzdeni akarást nagyon jól ábrázolja a film. Tomnak nagyon jól állt ez a szerepet.Kedvenc régi filmem,mindig újra szoktam nézni.
Érdekes egy film de jó értelembe.Maga a film nem tartalmaz sok mindent.Csak azt ami a cím.A szinész sokat tett ki magáért hiszen drasztikusan le is fogyott a film kedvéért.Talán a reményről és az embert megpróbáló tettekről szól.Viszont ha az ember e... Több
Egy igazán tanulságos, komoly film, aminek van mondanivalója. Tom Hanks meggyőző színészi alakítása, megjelenése és a filmbe illő karaktere miatt valóban magával ragadó film kerekedett belőle. Igényes, akár többször is megnézhető, leköti az ember figyelmét, ajánlani tudom!
Tom Hanks egyik legjobb filmje. Szomorú ,de néhol vicces. Sok sok drámai elemmel. Nagyon jól működik a filmben az átérzés. Egyszer csak azon veszed észre magad hogy kezded átértékelni magadban az életedet,nem kimondottan a film miatt, de rávilágít arra hogy mindent lehet más szemszögből is nézni.Nagyon szerettem ez a filmet!
Nagyon jó film volt. Minnél többször megnézem annál jobban szeretem. Tom Hanks itt is zseniális, mint eddig tulajdonképpen bárhol.
Nézhető, kalandos, laza kis film, ami kikapcsolódásnak nagyon jó lehet. Jól alakít benne Tom Hanks és viszonylag pörgős, akciós film. Akár az egész családnak élmény lehet.
Nem tartozik Tom Hanks a kedvenceim közé, azonban a Számkivetett nagyon megfogott. Érzelmeket vált ki és maradandó élményt nyújt. Megrázó, izgalmas, és egyedi atmoszférája van. Érdemes megnézni.
Ez a film (ahogy értékeltem) zseniális. Sok ikonikus rész van benne. Tom Hanks ismét csodálatos színészi játékot mutat nekünk. Robert Zemeckis egy elismert rendező, és filmjei nagyon jók! Nézzétek meg!!!
Ez az ember mit el nem tud még játszani? Abszolút hiteles volt a szerep! A történet megható és egyben drámai. Elég, ha magunkat képzeljük az eseményekbe. És máris jobban fog menni az értékelés! :)
Robert Zemeckis, Tom Hanks és Alan Silvesteri megint megmutatta, hogy hogyan lehet szép és elgondolkodtató filmet készíteni. Egyetlen negatívumot azért fel tudnék hozni, az pedig az ,hogy a film utolsó 31 perce nagyon közhelyesre sikerült.
Jó film, bírom az ilyen túlélős történeteket, csak a vége zavart egy kicsit. Meg hogy elviszi a FedEx csomagot, olyan mintha a vállalt direkt kérte volna ezt a jelenetet, totális közhely. Ezzel picit arcul csapták a nézőt meg Tom Hanks addigi színész... Több