Számkivetett

Cast Away

2018.04.20 TomÁcs

Még valóságosnak is el tudnám képzelni a történetet. Évekig tök egyedül egy szigeten, már-már a bezizzenés szélén. Ilyenkor tanuljuk meg értékelni amink van/volt.

2024.04.28 Tomipapi

Tetszett a film. Voltak benne jó poénok. Egyszer meg lehetett nézni. De valahogy nekem akkor sem volt teljes...

2018.08.23 kevelin

valósíznűleg nekem nem valók ezek a tom hanks.-es drámák mert egyikkel sem tudok azonosulni. nagyon jó az alap sztori de valahogy a Survivor sorozatból jobban elhittem hogy ők számkivetettek mint tom hanks...

2024.02.21 Schumy1

Imádom ezt a filmet. Nem vagyok Tom Hanks rajongó, de ez neki való szerep volt. Jó sztori, jó rendezés, szép helyszín.

2021.09.17 Filmimado

Fantasztikus film!

Szeretem a Tom Hanks-filmeket. Nos, a Számkivetettben sem kellett csalódnom, hisz az izgalmas és látványos jelenetek mellett megmutatta nekünk, hogy kellene túlélnünk egy lakatlan szigeten több hosszadalmas éven át. Amikor Wilson elúszott az óceánon, legszívesebben én is sírtam volna. Ez egy zseniális film.

2015.11.21 irongozu

Már többször láttam. Szerintem Tom Hanks óriásit alakít. Nekem a befejezés is tetszett.

2016.05.05 raczdavidzsolt

Megrázó, izgalmas, és egyedi léttere van. Tom Hanks egyik legjobb alakítása . Színészi teljesítmény ámulatba ejtő. Legjobb színészek egy helyen.

2020.06.29 Róbert Molnár

Alapmű. Robinson Crusoe modern, filmesített változata, mely komoly mondanivalót tartalmaz. Van, amikor hiába tervez az ember, ha a Sors/Végzet másként gondolja.. Rám különösen hatott Noland film végi monológja, melynek utolsó mondata: "Tovább kell lé... Több

2015.10.30 fcbnandi

Karácsonykor kaptam édesapámtól VHS-en még régebben. Nagyon tetszett a film. Valóban Tom Hanks egyik legjobb filmje volt ez. Nemsokára ismét meg fogom nézni

2017.06.02 szkodvig

Szeretem ezt a filmet,nagyon jól bemutatja,hogy hogyan változhat meg az ember élete sec-perc alatt és lesz az ember egy gazdag üzletemberből gyakorlatilag egy senki.

2015.06.30 Prücsök

Egy komoly, tanulságos film! Teljes mértékben leköti a néző figyelmét és elgondolkodtat. Tökéletes úgy, ahogy van! Tom Hanks kiváló színész, egyszerűen fantasztikus, hogy mit alakított!

2018.07.23 Kis Anna Kinga

A minap megnéztem, tényleg alapmű,Hanks zseniális as always. DE! az egész egy k*rv@ nagy fedex és wilson reklám, ami régen, akkori fejjel fel sem tűnt. Valszeg nem volt nehéz összeszedni a pénzt a forgatásra és kifizetni a stábot, Hanks fogyókúrájáról már nem is beszélve.

2017.05.29 Zoer8993

Ez a film erősen csalódást okozott számomra, azt leszámítva, hogy a témája egész jó és tetszetős viszont volt benne több lehetőség is amit nem ragadtak meg. Viszont Tom Hanks alakítása zseniális volt.

2014.12.18 tamas84

Nagyon szép film. Nekem nagyon kerek egész a történet, a szálak el vannak varrva, az érzelmek is a helyükre vannak téve. Mind képileg, mind zeneileg jól megkomponált alkotás.