Tetszett, bár lehetett volna a vége szép... Ehelyett azt kaptuk, amire számítottunk. Szép történet a sírig tartó szerelemről, kitartásról.
Nagyon szeretem ezt a filmet, az egyik kedvencem. Nem lehet megállni könnyek nélkül. Komoly film, senki ne számítson könnyű menetre.
Igaz, hogy kellett tíz év, hogy én is lássam a filmet, nem bántam meg. Többször is nekikezdtem az évek során, de valahogy sosem értem el pár percnél tovább, majd tavaly végre sikerült teljes egészében megnéznem. Imádom a filmet, romantikus, aranyos, kellemes és hihető. 5/5
Egyik legszebb romantikus film, amit valaha láttam. A könyv olvasását is tervezem. Történet az igaz szerelemről, ami létezik, hiába kételkednek sokan benne. :)
Nagyon, nagyon szeretem ezt a romantikus történetet. Mindig százas zsepivel néztem, nagyon meghatott, többször nézhetős film :)
Egy igazi romantikus film. Egy hosszú nap után a barátnőkkel, vagy akár egyedül a kanapén remek kikapcsolódást nyújt. A történet teljesen korhű és hihető, noha kicsit csöpögős. Összességében érdemes megnézni, én csak ajánlani tudom.
Annak ellenére, hogy valahol kiszámítható a film és sejthető, hogy mi lesz, mégis érdemes megnézni, mert egyébként egy nagyon gyönyörű és csodálatos film. Azt mondják hogy nem a cél számít, hanem az odavezető út. Ennél a filmnél se vesz el semmit az értékéből, imádtam.
Egy igazi klasszikus romantikus film. A szereposztás remek, Gosling és McAdams nagyszerű alakítást nyújtanak. Megható, szívbe markoló film. A műfaj rajongóinak jó szívvel tudom ajánlani.
Pár hete láttam először, ment a tv-ben és a páromat el nem lehetett előle rángatni. Igazi, tipikus romantikus maszlag. Nem nagyon értettem miről is van szó, mert nem nagyon koncentráltam. Lehet lekötött volna, ha kicsit jobban odafigyelek.
Nálam az Elfújta a szél és a PS.I love you után ez a harmadik kedvenc filmem :)) Az örökké tartó szerelemről, küzdésről a korlátok és a társadalmi rang ellen.