Mindmáig az egyik kedvenc romantikus dráma férfi létemre. Igazán megható és szép történet, a színészek meg kiválóak benne. A történet szépen fel van építve, tele érzelemmel. Számomra klasszikus, pedig nem ez a kedvenc műfajom a filmek terén.
Imádom ezt a filmet, és az igazi happy endet is csak most értem mert ez tényleg boldog vég, egész életükben szerették egymást és végül együtt is haltak meg.
Kicsit szirupos, csöpögős, nyálas, de ezt a filmet akkor is szeretem. A vége nagyon megható. Romantikus filmeket kedvelő személyeknek szívből ajánlom.
Tipikus Nicholas Sparks-os film. Aki szereti a romantikus filmeket annak biztosan tetszeni fog, és ha esetleg eddig nem szeretted Ryan Gosling-ot , garantált, hogy a film után megszereted.
Számomra túl csöpögős a sztori, nem igazán tetszett a film és ezen még Ryan Gosling sem tudott segíteni. Bírom én a romantikus filmeket, de ez nekem már túl sok volt.
A kedvenc romantikus filmem. Nagyon szép történet, két szerelmesről akik elválnak egymástól, de végül mégis egymás mellett kötnek ki.
Nagyon szép film, bár annyira nem hatott meg mint ahogy beharangozták, a végére számítottam, de kedves romantikus kis film.
Aki szereti a romantikus filmeket annak ez egy kihagyhatatlan klasszikus és nagyon fogja szeretni. Megható. Én imádom. Szerintem mindenki ilyen szerelemre vágyik