Szerelmünk lapjai

The Notebook

2015.11.02 FilmesPéter

Mindmáig az egyik kedvenc romantikus dráma férfi létemre. Igazán megható és szép történet, a színészek meg kiválóak benne. A történet szépen fel van építve, tele érzelemmel. Számomra klasszikus, pedig nem ez a kedvenc műfajom a filmek terén.

2016.04.27 Zsóka

Megható, érzelmes film, mindenkinek látnia kell egyszer.

2015.07.25 evaka3355

Imádom ezt a filmet, és az igazi happy endet is csak most értem mert ez tényleg boldog vég, egész életükben szerették egymást és végül együtt is haltak meg.

2017.05.24 NLHF

Kicsit szirupos, csöpögős, nyálas, de ezt a filmet akkor is szeretem. A vége nagyon megható. Romantikus filmeket kedvelő személyeknek szívből ajánlom.

2021.07.21 Léna Virág

Gyönyörű film, érzelmes, megható, szerelmes.

2015.02.16 pilla92

Tipikus Nicholas Sparks-os film. Aki szereti a romantikus filmeket annak biztosan tetszeni fog, és ha esetleg eddig nem szeretted Ryan Gosling-ot , garantált, hogy a film után megszereted.

2016.02.19 The queen

A film második megnézése után is nagyon tetszett. Romantikus és bájos. Egyáltalán nem nyálas, annak ellenére sem, hogy tele van érzelemmel. Aki szereti a romantikus filmeket véletlenül se hagyja ki. :)

2015.03.30 kisgondor

Számomra túl csöpögős a sztori, nem igazán tetszett a film és ezen még Ryan Gosling sem tudott segíteni. Bírom én a romantikus filmeket, de ez nekem már túl sok volt.

2015.03.22 Ancsi

A kedvenc romantikus filmem. Nagyon szép történet, két szerelmesről akik elválnak egymástól, de végül mégis egymás mellett kötnek ki.

2015.01.26 Piper

Imádom ezt a filmet, egyik kedvencem! Mindenkinek ajánlom!

2015.01.26 agnes

Szép film, de ahogyan előttem is írták, túl csöpögős lett ! Szeretem ezt a filmet annak ellenére :)

2015.01.22 sggyula

Nagyon szép film, bár annyira nem hatott meg mint ahogy beharangozták, a végére számítottam, de kedves romantikus kis film.

2015.03.28 MAlexa23

Aki szereti a romantikus filmeket annak ez egy kihagyhatatlan klasszikus és nagyon fogja szeretni. Megható. Én imádom. Szerintem mindenki ilyen szerelemre vágyik

2015.03.09 Mariann92

Nagyon jó film volt, nagyon tetszett. Már elég rég láttam. Azóta is hallom másoktól, hogy láttam-e már, mert nagyon jó film. A kép igazán csak a végén lesz tiszta, a történet nagyon jó, élvezhető a film maga. Aztán meg sokat lehet rajta gondolkozni.