Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
54
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Sztriptíz
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Berto49   2017. 08. 30.

legújabb vélemény

Egyedüli érték Demi Moore és táncai, főleg a zuhanyozás utáni próbatánc. Eszméletlenül szép nő volt, csodás alakkal. A történet nagyon bárgyú, nem csoda, hogy négy, vagy öt Arany Málna-díjat kapott, de néha Demi kedvéért érdemes megnézni.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Majdnem azt mondhatnám, hogy egy elveszett kincs ez a film, de azért nem éri el azt a szintet. Szerencsére a készítők nem a kézenfekvő nyálasan drámai megvalósítást választották, amit a történettől várnánk, hanem inkább egy szokatlan vígjátékot csináltak. Szokatlan, mert szerencsére kerüli a bejáratott vígjátéki helyzeteket, karaktereket, talán emiatt is tud üdítően hatni még ma is. A karakterek szerethetőek, eredetiek, és bár humorból kaphatnánk többet is, volt néhány nagyon eltalált geg. (Eddig fel se tűnt például az az apró részlet, amikor a kidobó Ving Rhames a háttérben vizezi a whiskeyt.) A színészek jók voltak, nincs egy szürke alak az egész filmben, Reynolds ugye kifejezetten brillírozik (bár a vazelines rész talán picit túlzás volt), a sztriptízesek között pedig nem tudtam nem észrevenni a két óriási adottsággal rendelkező Pandora Peaks-et.

Demi Moore
Demi Moore
Demi Moore
Burt Reynolds
Ving Rhames
Demi Moore
Demi Moore
Rumer Willis
Demi Moore
Armand Assante
Frances Fisher
Burt Reynolds
Demi Moore
Demi Moore
Ving Rhames

A film összbevétele 113 309 743 dollár volt (imdb.com).

 

Michael Caine, Gene Hackman és Donald Sutherland mind visszautasították David Dilbeck szerepét.

(rbernadett)
 

Demi Moore-nak nem kevesebb, mint 8 asszisztense volt a filmben, egy sminkes, egy fodrász, egy személyi asszisztens, egy személyi edző, egy mozgás tréner és ketten a biztonságára vigyáztak.

(rbernadett)
 

A film sokkal nagyon sikereket ért el a tengerentúlon, mint az amerikai mozikban.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.