Méltatlanul nem ismert rajzfilm ez pedig nagyon szép történet. A barátság erejét tökéletesen felvonultatja. Vicces, izgalmas és változatos történet. Egyszerűen végigizgulja a néző pedig csak egy meséről van szó.
A technika annyit fejlődik a filmes világban, hogy a Szuper Haver mai szemmel nézve már igen elavultnak számító animációs film. Ha ettől eltekintünk, egész jó kikapcsolódás.
Sokkal jobbak a színészek és magasan a legjobb történet, mint vártam. Pazar a látvány, akció dús a sztori. Nem kellett csalódjak, így pont olyan jó lett amilyennek kellett lennie egy kellemes filmnek.
Egy jól sikerült gyerekfilm, nekem kimondottan tetszett. Nincs telepaszírozva a gyereket primitívnek néző részekkel. Kimondottan tudom ajánlani. Viszont utána fogok nézni, mert rémlik, hogy gyerekként láttam már egy erre a filmre nagyon hasonlót, és az is nagyon tetszett.
A Szuper haver egy teljesen jó rajzfilm. A történet eredeti és izgalmas, a rajzolók pedig nagyon igényes munkát végeztek. A rendező keze munkáját dicséri a film hihetetlenül hangulata. A világ, ami a szemünk elé tárul hihető, hangulatos. Bár elsősorb... Több