Szuper haver

The Iron Giant

2015.07.24 rhamus

Nem mondhatnám, hogy túl maradandó élményt adott eme alkotás. Sajnos nem mondhatom, hogy eldobtam magam, nem lett bűn rossz szóval azt se lehet ráakasztani, hogy ez vétek az emberiség ellen, de ha egy kellemes akarok nézni nem ez fog első alkalommal eszembe jutni.

2016.07.29 Homer

Méltatlanul nem ismert rajzfilm ez pedig nagyon szép történet. A barátság erejét tökéletesen felvonultatja. Vicces, izgalmas és változatos történet. Egyszerűen végigizgulja a néző pedig csak egy meséről van szó.

2018.08.28 urbanistaa

A technika annyit fejlődik a filmes világban, hogy a Szuper Haver mai szemmel nézve már igen elavultnak számító animációs film. Ha ettől eltekintünk, egész jó kikapcsolódás.

2015.10.02 hawaiipizza

Egy csomag zsebkendővel ajánlom.

2015.08.07 Peeves112

Sokkal jobbak a színészek és magasan a legjobb történet, mint vártam. Pazar a látvány, akció dús a sztori. Nem kellett csalódjak, így pont olyan jó lett amilyennek kellett lennie egy kellemes filmnek.

2019.04.23 FGyula

Egy jó film

Egy jól sikerült gyerekfilm, nekem kimondottan tetszett. Nincs telepaszírozva a gyereket primitívnek néző részekkel. Kimondottan tudom ajánlani. Viszont utána fogok nézni, mert rémlik, hogy gyerekként láttam már egy erre a filmre nagyon hasonlót, és az is nagyon tetszett.

2014.10.14 RókaÚr

A Szuper haver egy teljesen jó rajzfilm. A történet eredeti és izgalmas, a rajzolók pedig nagyon igényes munkát végeztek. A rendező keze munkáját dicséri a film hihetetlenül hangulata. A világ, ami a szemünk elé tárul hihető, hangulatos. Bár elsősorb... Több

2015.07.09 FunBoi

Meglepően jó, és egyáltalán nem csak a gyerekeknek szól. A film képi világa aprólékos és igyekszik realisztikus lenni. A zene külön említésre méltó. A filmben jól ábrázolják az Amerikára jellemző paranoiát és félelmet, amely az ötvenes-hatvanas évekb... Több