N/A

Backrooms - Hátsó szobák

Backrooms

A Backrooms koncepciója egy 2019-es 4chan-szálból ered. A szálban egyetlen állókép volt látható, amelyen üres sárga szobák voltak, és a következő szöveg állt: „Ha nem vagy óvatos, és rossz helyen lépsz ki a valóságból, a Backroomsban találod magad, ahol nincs más, csak a régi, nedves szőnyeg bűze, a monokróm sárga őrület, a maximális zümmögéssel működő fénycsövek végtelen háttérzaja, és körülbelül hatszázmillió négyzetmérföldnyi véletlenszerűen felosztott üres szoba, amelyekben csapdába eshetsz. Isten óvjon, ha valami vándorlást hallasz a közelben, mert biztos, hogy már hallott téged.”Szerző: Szarka Károly

A film a YouTube-sorozat eseményeit követi.Szerző: Szarka Károly

Kane Parsons rendező jelezte, hogy szívesen alkalmazná a YouTube-sorozat színészeit, ha azok karakterei visszatérnek.Szerző: Szarka Károly

Az A24 az interneten fedezte fel Kane Parsonsot, és nagyon tetszett nekik a „Backrooms” című alkotásának ötlete. Már korábban felvetették neki a film ötletét, de a hollywoodi sztrájk miatt a projektet felfüggesztették. Később azonban újraindították, és Parsons lett a film írója és rendezője.Szerző: Szarka Károly