64% 50 szavazat
The Borderlands

The Borderlands

The Borderlands
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy vatikáni kutatócsapat egy templomot vizsgál, hogy magyarázatot találjon a rejtélyes történésekre, de amit találnak, az sokkal rosszabb, mint amire számítottak.

(Archívum)

Rendező: Elliot Goldner
Forgatókönyvíró: Elliot Goldner
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2013.08.24.

KULCSSZAVAK

 
2023.07.17 kabel

legújabb vélemény

Shaky Cam

Remekül játszottak a film atmoszférájával, és a két főszereplő többnyire hiteles maradt, de ez egy elég semmilyen horror volt. Valami templomban lámpáznak a sötétben a film nagyrészében és néha bedobnak egy hangeffektet jumpscarenek. Se nem ijesztő, se nem rémisztő nem volt. Nincs nagyon mögöttes tartalom, vagy a hit vagy a moralitás feltérképezése, csak karakterek ordítanak egymásnak folyamatosan. Sajnos halálra untam magam.

0
 
2015.07.09 thomino

Nem volt olyan rossz, na. Csak éppenséggel a jelenetek sokszor nagyon vontatottak voltak. Remekül el van találva a film atmoszférája, nagyon át tudott ragadni rám, csak éppen nem volt egy hosszasan kitartott hangulat ez.

0
 
2015.03.01 Roman

Szerintem ezt a filmet egyszerűen nem lehet komolyan venni. Oké, jó hangulata van, viszonylag jól meg is van írva, de annyira pocsék a kaszting, hogy inkább egy groteszk filmre emlékeztet az egész. Nagyon, nagyon kár érte.

0