Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
vejunkanew   2017. 08. 21.

Ted Geoghegan első rendezése szerintem nagyon jól sikerült, ritka az ilyesmi, de érezhetően egy nagyon bátor ambiciozusos alkotás. Tetszett, hogy a film cselekménye következetes és jól átgondolt.

 
anonym   2016. 02. 07.

Nagyon ritka manapság jó horror szerintem. Ez pedig szinte tökéletes. Főként azért mert nem csupán gyerekes módon akarja rám hozni a frászt, hanem mert nagyon erős hangulata van, ami engem végig szorított a fotelbe.

Barbara Crampton
Larry Fessenden
Lisa Marie
Larry Fessenden
Barbara Crampton
Barbara Crampton
 

A filmet Lucio Fulci 1981-es 'The House by the Cemetery' című alkotása inspirálta.

(hp)
 

A Dagmar család tagjainak arcán látható égési sérülések megalkotásán minden nap két órát dolgoztak a sminkesek, de az eltávolításuk is egy órát vett igénybe.

(hp)
 

Mivel a film igen alacsony költségvetéssel készült, a 70-es évekbeli ruhákat nem szabóval varratták, hanem second hand boltokból vásárolták.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.