(szarka84)Egy család különös, démoni jelenségeket fedez fel egy indianai házban, amelyek arra utalnak, hogy a ház a pokol kapuja.
(szarka84)Ez egy összetákolt b*romság! A rendező hanyag, rossz munkát végzett, félelmetesnek nem mondanám, a gonosz története egy összedobott semmi volt, a film nagy része egy gettós közegben élő problémás családot mutat be. Többet fordított a rendező a sztereotip szövegekre, mint a horrorelemekre. A 2 srác jól játszott és a nagymama, azonkívül semmi pozitívumot nem tudok róla írni. Azt hiszik, ha a végén bemondják, hogy igaz történet alapján készült a film, akkor az embereknek ijesztőbb lesz, ennek a történetnek a családi drámán kívül nem tudom, mennyi az igazságalapja, de elég szkeptikus vagyok.
Nagyon amatőr melónak nézett ki a kész film. Szerintem ennek a valós storynak a megfilmesített nagy része túlzásokkal volt tele...
Glenn Close szokás szerint zseniális, Oscar szint, apukám... Amúgy is jó a színészi játék... Még a gyerekek is parádésan alakítanak... Pszicotriller, nem kell nagy véres látványt várni... Megtörtént eset alapján... Tehát ez nyomasztó sztoris film inkább, mint hentelős... Tökéletesen kivitelezve...
Borzasztóan unalmas és klisés horrorfilm volt ez, mely semmi érdekeset vagy újszerűt sem mert bevállalni, hanem az ezerszer látott démonűzős irányba megy el, melyet ok nélkül meggyógyít a vallás ereje az utolsó pillanatban. Minden pozitívuma sztorinak elmosódik, mert annyira zavaros volt, pontosan mire akar fókuszálni a rendező. A szomorú az, hogy a sztori egész jól indul, egy lepukkant indianai ház lakóit ismerjük meg, ahol egy család egyik napról másikra él, a három gyerek alig tudja kezelni az életét, anyukájuk pedig elkeseredetten küzd a gyermekvédelmisekkel. Van egy nagymama is, aki semennyire sem illik bele a sztoriba. Őszintén, egy egész valóságos családi dráma ez, egy autentikus szituációval. A film harmada erről szól, ezután jön be a horrorelem, és furcsa dolgok kezdenek történni, a gyerekek egyre furcsábban viselkednek. A sztori végül full démon irányba megy el, de nincs kreatív megközelítése a témának, vagy érdekes kifordítása a zsánernek. Sőt a film igazából ezerszer érdekesebb volt az ijesztések és olcsó démonfogak nélkül, mint családi dráma. Gyenge cucc, nem ajánlom. Még azoknak sem, akik mindenféle horrort megnéznek.
Igazából nem tudom, mire fel ez a sok rossz értékelés itt, majdnem emiatt meg sem néztem a filmet. Engem végig lekötött, szerintem izgalmas volt, és a végén voltak azért para jelenetek. Nem kőkemény horror, nagyrészt tényleg inkább családi dráma és thriller, valamint tény, hogy a főszereplő nő néha idegesítő volt, de a reális értékelése ennek a filmnek inkább 60-70% közé tehető. Nekem tetszett. :)
A szereposztásban egy Oscar-díjas színész is szerepel: Mo'Nique; és három Oscar-jelölt: Glenn Close, Andra Day és Aunjanue Ellis-Taylor.