A halál hírnöke

A halál hírnöke

The Harbinger

Érdekességek
A halál hírnöke (2022) a MAFAB közösségének véleménye alapján inkább atmoszférikus, családbarát horror, mint ijesztegetős produkció. Will Klipstine filmje a misztikus thriller és a pszichológiai horror elemeit ötvözi, főbb szerepeiben Madeleine McGraw, Irene Bedard és Kate Luyben látható. A film a MAFAB.hu közösségétől 7 értékelés alapján 49%-os tetszésindexet kapott, ami megosztó eredménynek számít. A történetben egy sötét titkot őrző férfi egy népszerűtlen indián látnok segítségét kéri, amikor lányát örök kárhozat fenyegeti. A nézők szerint a független, kis költségvetésű alkotás jól összerakott, hangulatra és atmoszférára épít, ám a lassú, gyengébb első fele és a visszafogottabb durvaság nem mindenkit kötött le, miközben később jobban beindul.

Hirdetés

Amikor egy sötét titkot őrző férfi látja, hogy lányát örök kárhozat fenyegeti, egy népszerűtlen indián látnoktól kér segítséget.

(Szarka Károly)

Premier: 2022

2024.06.04 Tibor408505

Teljesen más filmről van szó, mint amit írtatok tartalom, illetve ami videó van itt felrakva. Ez a film teljesen másról szól, illetve más szereplőkről.

2023.11.07 RigbyTheMad

Gyenge

Egy fekete nőről meg a családjáról meg a nőnek a barátnőjéről szólt a film. Fele a filmnek sajnos nagyon gyenge volt. Sokat kellett tekerni. Utána nagyjából elkezdett beindulni, de nem hozta azt a szintet, hogy végig lekössön minket. (Nem volt semmi alja dolog a filmben, ez az egy pozitív legalább.)

2023.11.30 kaloz44

Fél órát bírtam...

2022.02.03 SuperBoi

Jó horrorfilm, de némi durvulás belefért volna. Így túlságosan családbarát az egész, ami elvett az élményből számomra.