Bert, a csúcsfegyver

The Machine

2024.02.24 Török389133

Volt 1-2 jó jelenet, de a nagy része hülyeség, és unalmas volt, és Mark Hamillnek is alig volt valami szerepe.

2023.08.25 Tonyka

Kellemes bolondozás, persze hangulat kell hozzá.

Tisztázzuk, számomra az amerikai vígjáték műfaj halott, bár ma már a francia sem remekel. Közepesnél jobbat ők sem izzadnak össze. Szégyenszemre jobban működnek a Drax féle humormorzsák egy szuperhős moziban, mint az erre hivatott vígjátékokban. Jele... Több

2024.01.22 Fikatours_blogger

Nehezen hangolódtam rá a filmre, de a végén már tudtam röhögni néhány poénon. Az apa-fiú konfliktus (és megoldása) az én ízlésemnek túl gejl, de a történet mindenképp jobb egy közepesnél.

2023.08.19 puszpang

Vállalható limonádé

Abszolút működik mint felejtős, könnyed akcióvígjáték. Ilyet láttunk már eleget, senki ne várjon egyedi történetet. De amire szánták, arra teljesen megfelelő. És itt-ott azért akad minimális mondanivaló is.

2023.08.26 aliasteáscsésze

Hulladék.

Kukába való. Mark Hamillról sokat elmond, hogy csak ilyen nulla értékű alkotásokban kap szerepet.

2015.03.23 julisX

Részemről egy nézhetetlen katyvasz.

2023.08.08 Gyula

Az én elvárásaimat nem teljesítette be, egyszerűen túl komoly, hogy jó vígjáték legyen belőle, de túl könnyed, hogy komolyan tudja venni. Sajnálatos, de ez így egy eléggé felejtős produkció.

2023.08.26 Kiss Júlia

Imádom, nagyon jó film, csak ajánlani tudom!