88% 94 szavazat
Matador

Matador

The Matador
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
1
Díjak (1)
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A Matador című akcióvígjátékban Julian Noble, a jól szituált bérgyilkos kissé belefáradt hivatásába és előszeretettel vadászik nőkre, mint likvidálandó célpontokra. Danny Wright, az utazóügynök élete is megfeneklett: munkáját nem szereti, felesége elhidegült tőle.… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Mexikó, Írország
Premier (HU): 2006.06.01.
Greg Kinnear
Greg Kinnear
Greg Kinnear
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Greg Kinnear
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Greg Kinnear
Greg Kinnear
Pierce Brosnan
Greg Kinnear
Philip Baker Hall
Pierce Brosnan
 
2023.10.12 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény

Állati szórakoztató

Ebben a filmben Pierce Brosnan és Greg Kinnear (meg amikor időnként feltűnik, ott Hope Davis is) rém vicces, nagyon él a játékuk. Nagyon egyben lehetett minden a forgatáskor, és ez átjön. Pedig Richard Shepard főleg sorozatrendező, de itt nagyon ráérzett. Brosnan egy bérgyilkost játszik, aki szakmai válságban van egy pszichológiai elakadás miatt, Kinnear pedig egy elakadt sales figura. Az életútjaik találkoznak, és kialakul közöttük egy barátság. Nem rossz forgatókönyvötlet, de ettől még nem lenne nagy szám, a könnyed és jól működő humor az, amitől szuperül működik az egész. Szedjétek, nézzétek, kiváló szórakozás.

0
 
2014.11.12 vertigo

Nagyon bírtam a humorát ennek a filmnek, ráadásul a sztori is egész jól meg van írva, talán az alakítások azok, amiktől a stáblista alapján többet vártam volna, de még így is egy többször nézhető darab.

0
 
2016.10.14 tyna19955

Az egyik kedvenc filmem Pierce Brosnannal a főszerepben, szerintem igazán különleges darab, jó a humora és nagyon izgalmas a cselekmény is. Amolyan chill film, ami egyben pörgős akció is. Én csakis ajánlani tudom. :)

0

A film összbevétele 17 297 244 dollár volt (imdb.com).

#1