Semmi olyan, amit korábban ne láttunk volna már. Lassan kibontakozó krimi történet, katarzis nélkül, épp csak HBO-s minőségben. Ami éppen elég ahhoz, hogy kellőképpen lekössön, és élvezni tudjuk. A klasszikus, zseniális HBO minisorozat jelzőket nem aggatnám rá, de tisztességes munka!
Számomra elgondolkodtató volt a film. Az igazságszolgáltatás mai helyzete kiábrándító. Senki ne kerüljön hasonló helyzetbe. Izgalmas kis sorozat és a főszereplő srác játéka elképesztő.
John Turturro vitte a pálmát ebben a miniben, nagyot alakított. Ha grafikont rajzolnék, az ötödik részig süllyed a film a reménytelenségbe, majd innen gyorsan kapaszkodik felfelé, s az utolsó, nyolcadik részben kapunk infókat, amit mi sem tudhattunk. Az eleje valami 3 részen át vontatott, de még így sem volt unalmas.
Egyedi hangulat, nagyszerű karakterek. A lezárás először zavaró volt, de ahogy elmúlt a friss élmény, és még napok múlva is ezen járt az agyam, rájöttem, hogy így volt jó, ahogy volt. Hagyom, hogy elteljen egy kis idő, de biztos, hogy újra fogom nézni.
Realisztikusnak ható bűnügyi minisorozat, mely az amerikai igazságszolgáltatás sötét bugyraiba kalauzolja a nézőt. A John Turturro által alakított ügyvéd beteg, állandóan viszkető bőre egyfajta metaforája is lehet ennek a rendszernek. Tökéletlen és vannak hibái, hiszen emberek találták ki és működtetik. A végső döntés azonban a nézőre van bízva.
Engem megérintett a film és a főszereplő karaktere. Az egyes részek tartalmasak. ütős kis sorozat. tetszett!
Hasonló sorozatok
A 8 rész tökéletesen elég a sorozatnak, végig halad a maga tempójában, nem világmegváltó, de mégis zseniális. A színészek jók.
A főszereplő srác alakítása mindent vitt számomra. Alkatilag is teljesen megváltozott az utolsó részre. Erős történet, amely valóságszerű volt.
Ez a sorozat engem egy az egyben letaglózott olyannyira, hogy egy nap alatt végig is néztem és még most is a hatása alatt vagyok! A minisorozatokban az a jó, hogy a rendező minden apró részletet ki tud bontakoztatni, mert van rá idő, ahogy ebben a fi... Több
Ki hangulatú, érdekfeszítő sorozat, minden része valamivel megfogott, nem bántam meg hogy megnéztem illetve követem minden részét. Érdemes volt rászokni :-) nagyszerű kikapcsolódás! :-)
Nem rossz a sorozat, nem mondod hogy nincsenek hiányosságai és feleslegesen elhúzott jelenetei és üres párbeszédei, de összességében jó a felépítése, van izgalom.
Egy érdekes kriminek indul: vérbe fagyott áldozat, ártatlan főhős, ismeretlen gyilkos. Azt hinnénk, a nyomozást fogja bemutatni, de egyáltalán nem a gyilkos megtalálásán van a hangsúly. Nagyon mély, megérintő karakterdrámát láthatunk, a mellékszerepl... Több