Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
107
Szereplők
Vélemények
2
Képek
Videók
 

Jane Dulo először Oscar édesanyját alakította, majd Murray Greshler feleségét játszotta végig a harmadik évadban.

(rbernadett)
 

Három különböző magyarázat is elhangzik a sorozatban arról, hogy Felix és Oscar hogyan találkoztak. Az eredeti nyitó narrációban az szerepelt, hogy gyermekkori barátok. Azonban a sorozat során többször is szó esik arról, hogy akkor találkoztak, amikor együtt szolgáltak a seregben. Míg egy epizódban az hangzik el, hogy akkor találkoztak, amikor együtt voltak esküdtek egy ellentmondásos gyilkossági perben.

(rbernadett)
 

Évekkel a sorozat után, Tony Randallt folyamatosan kérdezgették Felix és Oscar valósi kapcsolatáról. Egyszer Randall taxit hívott a repülőtérre, hogy ő és felesége azzal menjenek haza. Amikor megérkeztek és Randall felesége bement a házba a sofőr megkérdezte Tonyt, hogy "Ki ez a hölgy?". Mire Randall azt válaszolta, hogy "Ő a feleségem." A sofőr teljesen meglepettnek tűnt. "A felesége?". "Persze, hogy az, miért mit gondolt kicsoda?" A taxisofőr vállat vont. "Mindig azt hittem, hogy... Te és Oscar ... Tudod."

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.