A cselekmény izgalmas, az epizódok jól vannak felépítve. A képi anyag, színek és vágás tökéletesek. Ajánlott.
Sosem gondoltam volna, hogy egy sakk-kal kacsolatos történet le tud kötni, de ez egy szuper sorozat, minden percét megérte megnézni. Egyik kedvencem lett a maga hangulatával, nyomottságával. Nem vicces, nem pörgős, még csak nem is igaz történet. De mindennek ellenére egy jól összerakott, remek minisorozat lett.
Ugyan a sorozat nem csak a sakkozásról szól. Attól sokkal többről. Egy alkotás a sikerhez vezető útról, hullámvölgyekről, és a bizonyos „felhők felettről”, függőségről, szenvedélyről és akaratról. Izgalmas, és csak ajánlani tudom.
Egyszerűen kifogástalan a film, Anya brutál jól játsza a szerepet, szerintem jövőre a világ legjobb színésznői között lesz. A kivitelezés profi, az, hogy fejben játssza a játékot, a plafonra kivetítve gondolatait, egyszerűen lenyűgöző, kár, hogy mini... Több
Nagyjából ezzel a két szóval össze is foglaltam a véleményemet. Kétdimenziós szereplők egy túl szép díszletben. Semmit nem vesztesz, ha nem nézed meg, de el lehet vele ütni egy-két unalmas estét.
Végre egy sztori, ami beszippant és nem ereszt, lebilincsel az elejétől a végéig. Esélyesnek tartom, hogy még díjat is kapjon!
Hasonló sorozatok
Figyelembe véve, hogy egy magyar sakkozónő életéről vették az alapötletet, amihez egy remek főszereplőt találtak, jó időtöltés.
Az elmúlt idők egyik legjobb sorozata, eredeti, szép, okos és nagyon ügyesen megtervezett. Rossz időben tökéletes arra, hogy egyben végignézzük.
Kimondottan látványos, szellemes, izgalmas és élvezhető sorozat. És mindez úgy, hogy a sakkozasról szól. Mindenkinek ajánlom, nem csak sakk rajongóknak.