Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
11
Szereplők
4
Vélemények
1
Képek
1
Videók
Ügetés
 
migoras   2020. 02. 20.

legújabb vélemény

Fuh, hát már nagyon kellett egy ilyen filmélmény, ami abszolút nem konvencionális, igazán hangulatos, és legfőképpen piszok jól meg van írva. Na ezt tudja az Ügetés. Én személy szerint nagyon untam már az utóbbi hónapo közönségfilmjeit, ez a film pedig számomra egyszerűen hiánypótló volt.

 
jazzy   2019. 06. 03.

Egy család unalmas mindennapjait láthatjuk. Szó szerint; ebből adódóan a film is unalmas, vontatott, ezáltal viszont tényleg életszerűen érzékelteti a hegyi falu egyhangúságát. Mégis van benne valami magával ragadó és lélegzetelállító, ami egyértelműen a rendező munkáját dicséri.


 
danny   2019. 03. 02.

Nem mondom hogy egy könnyű darab, annyi bizonyos, hogy a történetnek meg van a maga saját dinamikája, de a karakterek nagyon viszik az egészet. Én még kattogtam egy kicsit a későbbiekben, úgyhogy aki szeret egy elgondolkodni azon, amit látott, annak tuti be fog jönni.

 
Toncsi   2018. 09. 02.

Nem hiszem, hogy ez a film nagy közönségsikernek fog örvendeni. A családi drámák kedvelői talán szeretni fogják, de lehet, hogy számukra is nehezen emészthető. Olyan néző kell hozzá, aki szereti boncolgatni a karakterek belső világát, megfejteni a mozdulataikat, az arcuk rezdüléseit. Aktívan kell figyelni, és akkor szépen kirajzolódnak az érzelmek, szinte átérezzük a családi tragédiákat.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.