88% 33 szavazat
Ügetés

Ügetés

Trote
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
11
Szereplők (11)
1
Képek (1)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Carme egy kis hegyi faluban él Galíciában, beteg anyjával és apjával, akivel alig beszél. Egy pékségben dolgozik, és arról álmodozik, hogy majd egyszer elmegy, ám a körülmények mindig megakadályozzák ebben. Aztán egy hétvégére hazalátogat a bátyja és annak felesége.… Több


Rendező: Xacio Baño
Forgatókönyvíró: Diego Ameixeiras, Xacio Baño
Ország: Spanyolország, Litvánia
Premier: 2018.08.08.
 
2020.02.20 Galuska

legújabb vélemény

Fuh, hát már nagyon kellett egy ilyen filmélmény, ami abszolút nem konvencionális, igazán hangulatos, és legfőképpen piszok jól meg van írva. Na ezt tudja az Ügetés. Én személy szerint nagyon untam már az utóbbi hónapo közönségfilmjeit, ez a film pedig számomra egyszerűen hiánypótló volt.

0
 
2018.09.02 Toncsi

Nem hiszem, hogy ez a film nagy közönségsikernek fog örvendeni. A családi drámák kedvelői talán szeretni fogják, de lehet, hogy számukra is nehezen emészthető. Olyan néző kell hozzá, aki szereti boncolgatni a karakterek belső világát, megfejteni a mo... Több

0
 
2019.06.03 jazzy

Egy család unalmas mindennapjait láthatjuk. Szó szerint; ebből adódóan a film is unalmas, vontatott, ezáltal viszont tényleg életszerűen érzékelteti a hegyi falu egyhangúságát. Mégis van benne valami magával ragadó és lélegzetelállító, ami egyértelműen a rendező munkáját dicséri.

0
 
2019.03.02 Rev

Nem mondom hogy egy könnyű darab, annyi bizonyos, hogy a történetnek meg van a maga saját dinamikája, de a karakterek nagyon viszik az egészet. Én még kattogtam egy kicsit a későbbiekben, úgyhogy aki szeret egy elgondolkodni azon, amit látott, annak tuti be fog jönni.

0