Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
57

Jöjj el napfény!

(Un beau soleil intérieur)
 
alexxx  2018. 01. 01.

Kicsit parttalan a film, nem érzem, honnan, hova tart, de nem győzött meg. A koncepció érdekes, de nagyon is felejthető. Nem tudom jó szívvel ajánlani.

 
Lujza  2018. 01. 03.

A filmet francia, romantikus, vígjátéknak hirdetik. Ebből sajnos csak a francia az igaz. Semmi köze sem a romantikához, sem a vígjátékhoz. Ez egy komoly dráma, ami teljes mértékben a valódi életről szól, helyenként igen naturálisan és nyersen bemutatva azt, hogy milyen szánalmasak tudunk lenni mi emberek. (Talán, ha ennek megfelelően hirdetnék, akkor kevesebben állnának fel az első 10 perc után és azt ott maradt - vígjátékra számító - nézők közül is sokkal kevesebben éreznének csalódást a filmmel kapcsolatban.)

 
anonym  2018. 01. 02.

Juliette Binoche nagyon jó színésznő, de ezt a filmet ő sem tudja megmenteni. Éreztem, hogy éreznem, kéne valamit, csak hát nem történt semmi. Értetlen, kidolgozatlan film, amit sajnálom, mert többre számítottam.

 
Dada  2017. 12. 30.

Nekem azért átjött a film, van benne érték és a rendező részéről is érzem a személyes hangvétel,t de tény, hogy ez sem az ő, sem Binoch részéről nem lesz maradandó alkotás. Egy ilyen sztorinak be kellett volna szippantania, mégis kívülállóként néztem végig.

 
Denisqoo  2017. 12. 28.

Binoche olyan karaktert kapott, amit szerintem ő sem hitt el magának. Az egyik legjobb színésznő a korosztályában, de szerintem ledobta őt a figura, és akrámit is próbált, nem tudott életet lehelni bele, de ezt a suta párbeszédek számlájára írom.

Gérard Depardieu
Juliette Binoche
Nicolas Duvauchelle
Juliette Binoche
Juliette Binoche
Nicolas Duvauchelle
Bruno Podalydès
Juliette Binoche
Juliette Binoche
Juliette Binoche
Juliette Binoche
Juliette Binoche
Vox.hu - Jöjj el napfény!
„Én az ön helyében nem gyötörném ezzel magamat” — hangzik el a filmben a főszereplőnek címezve, és magunk sem érzünk másképp az egész történet alatt. 50/100

 

A Jöjj el napfény! a 2017-es Cannes-i Filmfesztivál Directors' Fortnight nevű szekciójában debütált. A film a fesztiválon elnyerte a SACD Awardot.

(hp)
 

A film Roland Barthes 1977-es, A Lover's Discourse: Fragments című írásán alapszik.

(hp)
 

A film forgatása 2017. januárjában kezdődött meg Creuse-ben, Franciaországban. A munkálatok február 21-én értek véget.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.