Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Jöjj el napfény! (2017)

Un beau soleil intérieur
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
6
Videók

Galéria (10)

Gérard Depardieu
Juliette Binoche
Nicolas Duvauchelle
Juliette Binoche
Juliette Binoche
Nicolas Duvauchelle
Bruno Podalydès
Juliette Binoche
Juliette Binoche
Juliette Binoche
Juliette Binoche
Juliette Binoche

Videók (6)

 
Dada   2019. 12. 30.

legújabb vélemény

0

Nekem azért átjött a film, van benne érték és a rendező részéről is érzem a személyes hangvétel,t de tény, hogy ez sem az ő, sem Binoch részéről nem lesz maradandó alkotás. Egy ilyen sztorinak be kellett volna szippantania, mégis kívülállóként néztem végig.

 
alexxx   2018. 01. 01.

0

Kicsit parttalan a film, nem érzem, honnan, hova tart, de nem győzött meg. A koncepció érdekes, de nagyon is felejthető. Nem tudom jó szívvel ajánlani.

 
anonym   2018. 01. 02.

0

Juliette Binoche nagyon jó színésznő, de ezt a filmet ő sem tudja megmenteni. Éreztem, hogy éreznem, kéne valamit, csak hát nem történt semmi. Értetlen, kidolgozatlan film, amit sajnálom, mert többre számítottam.

 
Denisqoo   2017. 12. 28.

0

Binoche olyan karaktert kapott, amit szerintem ő sem hitt el magának. Az egyik legjobb színésznő a korosztályában, de szerintem ledobta őt a figura, és akrámit is próbált, nem tudott életet lehelni bele, de ezt a suta párbeszédek számlájára írom.

 
Lujza   2018. 01. 03.

0

A filmet francia, romantikus, vígjátéknak hirdetik. Ebből sajnos csak a francia az igaz. Semmi köze sem a romantikához, sem a vígjátékhoz. Ez egy komoly dráma, ami teljes mértékben a valódi életről szól, helyenként igen naturálisan és nyersen bemutat... több»

A film összbevétele 866 714 dollár volt (imdb.com).

 

A Jöjj el napfény! a 2017-es Cannes-i Filmfesztivál Directors' Fortnight nevű szekciójában debütált. A film a fesztiválon elnyerte a SACD Awardot.

(hp)
 

A film Roland Barthes 1977-es, A Lover's Discourse: Fragments című írásán alapszik.

(hp)
 

A film forgatása 2017. januárjában kezdődött meg Creuse-ben, Franciaországban. A munkálatok február 21-én értek véget.

(hp)
 
Hogy tudhatjuk biztosan, hogy szerelmesek vagyunk? Ilyen filozofikus kérdéseket feszeget Claire Denis romantikus filmje, de szerencsére ki is tudja röhögni őket. NAGY V. GERGŐ KRITIKÁJA. több»
 
„Én az ön helyében nem gyötörném ezzel magamat” — hangzik el a filmben a főszereplőnek címezve, és magunk sem érzünk másképp az egész történet alatt. 50/100 több»