A sztori eléggé unalmas, az ütős poénok nagyon hiányoztak. A szerelem rész nélkül is el tudtam volna ezt a filmet képzelni, semmi értelme nem volt, valljuk be. Egyedül a hangulata, a fiatalság-bolondság érzete a filmnek, ami jó volt, csak ezért 3*.
Nagy várakozással indultam a filmnek, de 30 perc után feladtam! Unalmas, gyenge... vígjátéknak meg kifejezetten rossz.
Számomra nagyon frissítő volt új arcot látni vígjátékban. Pete Davidson humora nagyon kell a mai vígjátékoknak. Utoljára a Seth Rogan - James Franco vígjátékokon nevettem ennyit. Must see. Ha nem is kap el a humor, akkor is garantált vigyorral és jó kedvvel kelsz fel a film után.
Keserédes vígjáték, amiben minden működik. Nevettet, elborzaszt, mindemellett nagyon kiegyensúlyozott, tele van örömmel és empátiával. Szívesen megnézném még egyszer.
Ha egyszer megnézed, elmegy, de ha már többször, akkor egy kicsit már kezd unalmassá válni. Judd Addaptoban a többi filmjéhez képest elég nagyot csalódtam. A története sem fog meg annyira, a poénok meg nem annyira szórakoztatóak. Legalábbis nekem nem voltak azok. A film nem nézhetetlen, de maximum csak egyetlen egyszer lehet megnézni.
Na, jó... Én erre a filmre elég régóta vártam, hogy megnézhessem, és szerencsére nem is csalódtam. Szerintem Pete Davidson egyszerűen zseniális, nem is tudnék rá jobb szót találni. A sztori ráadásul engem rettenetesen szíven talált. Nagyon imádtam, és mindenkinek csakis ajánlani tudom.