Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
19
Képek
8
Videók

Filmkritika: Lightyear (2022)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A Toy Story történelmet írt a kilencvenes évek közepén. A Pixar első egész estés animációs filmje óriási siker volt, ezt követte három folytatás, amelyekből a második és a harmadik film is remekül tartotta az első film színvonalát. A gyermekjátékok titkos életéről szóló film űrhajós figurája, Buzz Lightyear nagy népszerűségre tett szert, korábban saját rajzfilmsorozata is volt. Ha a Toy Story karakterei közül valaki egész estés spinoffot kapna, nem volt kérdés, hogy ő lenne az. több»
 
Jó mulatság, Pixar-rutinmunka. Senki sem ásítozik a szkafander alatt. több»
 
A Pixar legújabb meséje voltaképpen olyan, mint a stáblista utáni jelenete: nem tesz hozzá, de nem is vesz el a sztoriból, azonban a terem elhagyása után nem marad semmi, amire érdemes emlékezni. A Lightyear-féle kitérőkből remélhetőleg nem lesz rendszer, hiszen nagy kár lenne, ha a Disney a Star Wars-hoz hasonló úton képzeli el az animációs filmek jövőjét. több»