Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
19
Képek
8
Videók

Vélemények: Lightyear (2022)

 
Anuika   2022. 06. 27.

legújabb vélemény

1
A végtelenbe, de ne tovább

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Pixar soron következő animációs filmje, a Toy Story spin-off mozijának feleltethető meg. Létjogosultsága mégis megkérdőjelezhető. A Lightyear, az eredeti Toy Story világán belül létező blockbuster, melynek főhőse ihlette Buzz játékfiguráját. Vagyis mikor Andy, a Toy Story gyerek főhőse moziba ment a barátaival, ezt a filmet látta és utána ez alapján kért szüleitől egy új űrjátékot korábbi kedvence, Woody sheriff mellé. Bár a filmet látva nem igazán érthető Andy lelkesedése. A Lightyear egy izgalmas űrkalandként indul, ami nagyrészt a Csillagok között gyerekeknek szánt verziójaként értelmezhető, gyermeteg karakterei miatt a cselekménye mégis inkább bosszantónak érződik, mint izgalmasnak. A film fordulatai bugyuta ügyetlenségekből fakadnak, amik feleslegesen duzzasztják a szükségesnél sokkal hosszabbra a játékidőt. Ezt pedig a gyönyörű, már-már fotórealisztikus animáció modern látványvilága sem tudja feledtetni. Ahogy a Buzz Lightyear iránti nosztalgia sem kárpótolhatja Woody és a többi játék hiányát.

 
Artemisia   2022. 06. 20.

2
Buzz hazatér

A Toy Story a Pixar egyik emblematikus sikerszériája. A mondanivalóban és érzelmekben bővelkedő franchise egyik legnépszerűbb hőse Buzz, a hetyke akciófigura volt, aki az évek során rengeteget tanult a barátság és a szeret értékéről, és folytatásról ... teljes kritika»


 
HE7EDIK   2022. 06. 22.

2

Ezt is megértük, Toy Story előzményfilm. Jól prezentálja, hol tart ma az álomgyár, arról már nem is beszélve, hogy értelme sincs, ugyanis egy bolti játékról beszélünk. A sorozat is így kezelte őket, azt leszámítva, hogy tudtak beszélni, azt is csak e... több»

 
ZsoltSon   2022. 06. 17.

0

Fuh, én már nagyon vártam ezt a mesét. A Toy Story soroazt egyszerűen egy nagy kedvencem, és nagyon örülök, hogy bele tud illeszkedni ez a történet is. Egyszerűen kihagyhatatlan.

 
panhnedy   2022. 06. 16.

0

Nagyon izgultam, hogy valamilyen nagyon szimpla sztorit kap majd a Lightyear, de szerencsére hihetetlenül kedves és személyes az egész. Imádtam!