63% 74 szavazat
Vágyaim netovábbja

Vágyaim netovábbja

The Object of My Affection
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

George és Nina kívülről tökéletes párnak látszanak. Gondtalanul élnek brooklyni luxuslakásukban. Díszes vacsorákkal, fergeteges táncos estékkel szórakoztatják magukat. Mintha szeretnék egymást. A látszat azonban csal: George csupán Nina lakótársa és meleg. Mikor Nina bejelenti terhességét, a dolgok rendje felborul. Vince, a lány valódi barátja el akarja venni gyerekestül. Nina inkább a függetlenséget választaná. George-ban is hirtelen fellángolnak a számára furcsa érzelmek. Hallatlan, egy lány iránt! Képes lenne megfelelni az apaszerepnek? Friss és szokatlan romantikus vígjáték szórakoztató figurákkal.

Forgatókönyvíró: Wendy Wasserstein
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1998.04.17.
Jennifer Aniston
Paul Rudd
 
2019.04.10 indingo

legújabb vélemény

Kapcsolatok halmazába leshetünk bele. Hol kínos, hol heteró, hol meleg, hol csapodár, és ki tudja, még mifélékbe, és, hogy ki mit is akar vagy inkább kit. De a végére szerencsére minden letisztul.

0
 
2018.02.05 Adepto

Paul Rudd miatt néztem meg a filmet és ő nem is okozott csalódást. Az ő alakításai nekem valahogy mindig olyan természetesek, a játéka szinte könnyed. Itt is ezt éreztem, annak ellenére, hogy az általa alakított George meleg. Jennifer Aniston is jól ... Több

0

A film összbevétele 29 106 737 dollár volt (imdb.com).

#1
 

46,9 millió dollár bevételt hozott a film.Szerző: LionelMessi10

#2
 

A film költségvetése 15 millió dollár volt.Szerző: LionelMessi10

#3