Válótársak

Válótársak

Cikkek

2018.01.22 Evcsi95

Minden héten alig várom a következő részt. Magyar sorozathoz képest egész jó. A színészek nagyon jól hozzák a karaktereket.

2016.11.22 csocsicsoda

Elég gyenge. Közhelyes történet gyenge megvalósításokkal. A 2. évadot kár volt elkészíteni. Kellemetlen színészekkel megspékelve.

2016.06.17 Panna

Nem igazán jött be, olyan bohóckodás volt az egész. Erőltetett szaga volt az egésznek, az alaptörténet elolvasása után érdekes volt, de nem igazán sikerült érdekesre megvalósítani.

2015.12.29 Luxury

Ahhoz képest, hogy magyar, szerintem nézhető alkotás, bár messze nem a legjobb, de a fejlődés útjára léptünk (?) Humoros és elgondolkodtató egyben az egész történet.

2015.12.29 Niki19

Számomra egyáltalán nem tetszik ez a sorozat, bár lehet csak Stohl András miatt. Nem tetszik benne, ahogyan a színészek a karakterüket alakítják. Nem ajánlom.

2016.06.25 punktum

Nagyon fárasztó volt, örültem, hogy vége lett. Stolh mint álompasi?

2016.12.17 Kaslerka

Szerintem egy teljesen korrekt magyar sorozat. Tetszik.

2016.01.14 Cirmici

Egészen nézhető sorozat. Engem valamilyen szinten megfogott,mert vannak benne vicces elemek, ugyanakkor bemutatja,hogy két nem kozott milyen ellentetek es harcok/ kompromisszumok lehetnek

2016.08.22 Mliklós29

Kiszámítható és mind a mellet unalmas is. Sok pénz rá lett áldozva a produkcióra, de először írni kellet volna egy normális történetet.

2020.06.21 Milan

Nagyon jó.

Imádom! Remélem még lesznek részei, mert elég befejezetlenül ért véget!