Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
25
Szereplők
1
Vélemények
1
Képek
Videók
Vengeance
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!

 
Kóborló   2019. 11. 25.

legújabb vélemény

Visszatért!

Esti filmkeresésem során bukkantam rá eme filmre, és mikor megláttam, hogy az eredeti címe Friday the 13th: Vengeance, egyértelmű volt, hogy adok egy esélyt neki, hisz az egyik kedvenc horrorikonom, Jason Voorhees, a hokimaszkos gyilkos újabb felvonásáról lesz szó. Nos... azt nem mondanám, hogy megbántam a ráfordított másfél órát, de, hogy egy kimondottan rossz filmhez volt szerencsém, azt bátran kijelenthetem. Maga a történet igencsak fura, bár azt azért meg kell hagyni, hogy a film készítői legalább egy-két olyan dologról megpróbálták lerántani a leplet, ami az eddigi Péntek 13-as filmeknél ismeretlen maradt. Az egyik ilyen dolog Jason apjának a kiléte. Ha jól emlékszem, egyik részben sem ... több»

 
Kinek ajánljuk? Akik hithű és trve fanként szerették a Péntek 13 szériát, annak minden hibájával együtt, és nem zavarja őket, ha egy némileg megbolygatott alternatív idővonallal próbálnak egy újabb bőrt lehúzni róla. több»
 

Steve Dash színészkarrierje során egyszer már szerepelt egy Péntek 13 filmben. Ez volt az 1981-es Péntek 13: II. rész, ráadásul ott pont Jasont alakította.

(Kóborló )
 

Ez volt Steve Dash (1944–2018) utolsó filmje.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.