Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Véres munka (2002)

Blood Work
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Clint Eastwood

Videók (1)

 
uniterra   2021. 02. 03.

legújabb vélemény

0

Megérkezik a bűn San Franciscóba, de az éber McCaleb ezt nem hagyja. Egy órányi huzavona után vagy megöli, vagy rács mögé dugja a bűnöst. McCaleb közben vigyáz, el ne mosolyogja magát. Mindig pisztollyal jár tejért, kenyérért, ez már csak így van.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

1

Clint Eastwood, mind színészként, mind filmgyártóként hatalmas figura. Egyre inkább csiszolódik, mindig meglátja a hétköznapokban az érdekes témát. Ez a film is nagyon tetszett, néhol kicsit húzták a történetet, de csak azért, hogy még jobban hasson.

 
ZeroHero   2019. 10. 01.

1

Nagyon jó és izgalmas thriller, amit ismét Eastwood rendezett, és ő maga játssza a főszerepet is. A film végig feszült, minden pillanatban egy lépéssel közelebb kerülünk a célhoz, és mindig a megfelelő képi világot, a megfelelő zenét és párbeszédet kapjuk. Ezért is ajánlok mindent, ami Eastwood, de a Blood Workot főleg.

 
Terminátor6   2018. 03. 04.

0

Ahogy az Államérdeknél már említettem, a 90-es évek végére Eastwood karaktere megváltozott. Ennek a változásnak az egyik jól sikerült darabja a 2002-es Blood Work. A filmbeli nyomozás, illetve a thrilleres behatás a két legnagyobb pozitívuma a filmne... több»

A film összbevétele 26 199 517 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 38 nap alatt forgatták le.

(rbernadett)
 

Köszönhetően Clint Eastwood sallangoktól mentes, gyors tempójú forgatási stílusának és szerkesztési ismereteinek, a film alig 4 hónappal a forgatás befejezése után már a mozikba kerülhetett.

(rbernadett)