Wasabi - mar, mint a mustár

Wasabi

Cikkek

2016.10.24 jencike1985

Nem tulságosan szeretem Jean Reno-t, de ez az egyik legjobb francia film. Van benne sok akció, és mégis megmarad viccesnek. Azért a végére nagy összeborulások vannak.

2018.07.07 oneminute

Szeretem a Reno filmeket, ez sem okozott csalódást. A kiscsaj néha idegesítő, de a lényeg, hogy az apja kihúzza a pácból. Aranyos vígjáték.

2017.05.31 szkodvig

Nagyon szeretem ezt a filmet, francia filmek közül az egyik legkedvesebb számomra. Nagyon sokat szoktam röhögni rajta a mai napig, jó a storyja is,vígjátékhoz képest.

2019.02.08 vyctoria79

Én nagyon szeretem ezt a filmet, ahogyan a kulturális különbséget humorral ábrázolják lehengerlő. Reno most is hozza az elvárt kemény csávó figuráját. Japán vagy Reno imádóknak kötelező ez a film.

2018.03.26 NRD

Jean Reno egyik kötelező filmje. Nagy humorok vannak benne, de egyben akciódús is. Ráadásul már a címe is kicsit parodizál, hiszen meg sem érezte a wasabit.

2016.05.22 Gecko

Egyik kedvenc Jean Reno filmem. Nagyon jó a rosszfiúk elleni nyomozásos szál, kötelező benne a Felügyelő és lánya közti konfliktus és jól felépített egymásra találásuk. Mindenki számára ajánlott aki szereti az akció vígjátékokat!

2017.07.04 gerda

A főszereplő nem a kedvenc színészeim közé tartozik de ez a film nagyon tetszik. Vannak benne vicces részek is és komolyabbak is, semmiképp sem mondható unalmasnak.

2016.08.16 Macskínó

Jean Reno egyik legjobb filmje véleményem szerint. Nagyon jó akció jelenetek, zseniális színészi játék és a nyomozás bővelkedik váratlan fordulatokban, nem lankad a néző figyelme. Nekem nagy kedvencem és csak ajánlani tudom mindenkinek!

2017.12.31 Dius0520

A szállítóval tudnám egy kategóriába sorolni, megfelelő mennyiségű akció, jó sok humorral fűszerezve. Többször megnézős film, szeretem.

2016.08.02 nemeth2

Jean Reno az egyik legkedveltebb színészem. Az alakításait nem lehet rossz szóval illetni. A film története véleményem szerint egyedi, fordulatos és jól kitalált. Az pedig ahogy Huber kezeli a dolgokat, eszméletlen.

2015.08.20 Petya1995

egyszerűen hihetetlen jó francia vígjáték . Jean Reno mint mindig nagyot alakít .a történet nagyon jó és Michel Muller "Momo" nagyon jól alakítja a kis lökött barátot . És persze akcióban is ott van .

2020.10.23 tibi

nem birtam végig nézni ilyen rossz filmet nem láttam már régota el lett cseszve ugra bugra picsával.

2016.10.17 27kada

A francia vígjátékok egyik legnézhetőbb műve,amit bármikor megnéznék újra

2022.09.08 Takiyeahell

Igazi kis limonádé, de mégis kedvenc. Olyan kis könnyed, mindenből van benne egy kicsi. Engem nem idegesített egyébként a lány se, teljesen odaillőnek találtam, így hozta ki a film karakterjegyeit.