80% 48 szavazat
A prosti

A prosti

Whore
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
27
Szereplők (27)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Liz (Theresa Russel ) prostituáltként folyamatosan kiszolgáltatott és megalázó helyzetekbe kerül. Csak saját magára, és egyetlen barátjára, az utcai mutatványos Rastara számít.

Egyszerre szomorú és elgondolkodtató film a társadalom peremére szorult emberek mindennapjairól és arról, hogy micsoda… Több


Rendező: Ken Russell
Forgatókönyvíró: David Hines, Ken Russell, Deborah Dalton
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 1992.05.08.
Theresa Russell
Theresa Russell
Theresa Russell
Theresa Russell
Theresa Russell
Theresa Russell
Theresa Russell
Theresa Russell
Theresa Russell
Theresa Russell
 
2018.05.05 DORSANAX

legújabb vélemény

Véleményem szerint a Ken Russell filmek nagyon ütősek, Theresa Russell alakítása csodálatos...(!) Rasta (Antonio Fargas) és Blake (Benjamin Mouton)alakítása szintén kiemelkedő. A filmet valóban végig kell nézni, mert a különleges vágások és dialóguso... Több

0
 
2017.09.14 Phalanx

Fuh, gyerekek, ez egy elképesztően ütős film. Nem tudom, mik a feltevéseitek, de felejtsetek el mindent. Ezt a filmet egyszerűen látni kell. Igaz, hogy a képi világa egy kissé idejétmúlt, de ettől függetlenül nagyon ott van. Még órák múlva is agyaltam rajt.

1
 
2017.10.30 michal

Talán az alakítások egy kissé teátrálisra sikeredtek, de azt kell, hogy mondjam, hogy ez a film a Pretty women antitézise. Pontosan olyan képet fest, amilyen egy peremvilágra szorult ember élete lehet. Kevés ilyen bevállalós film van, jár érte az öt csillag részemről.

1
 
2015.05.18 ZeroHero

theresa russel hozza a szokasos tulfotott, dogos prosti karaktert, ebben a filmben es az alakitasaban azonban tenyleg erezni lehet a dramat, a helyzet pillanatrol pillanatra valo valtozasat es a bizonytalansagot.

0

A film összbevétele 1 008 404 dollár volt (imdb.com).

#1