Nagyon sajnálom, hogy az elmúlt 10-15 évben gyakorlatilag nem lehet jó amerikai vígjátékot látni néhány kivételtől eltekintve. Ettől sem vártam sokat, de jónak nem nevezném. Egyszer nézhető, de semmit sem veszít, aki kihagyja. Bár én már azt is érték... Több
Régen kinőttem ebből a korosztályból, de úgy érzem, ez a film még tizenhat évesen is idegesítene.
Nézhetetlen borzalom, 40 percig bírtam, semmi poén, fárasztó, béna vergődés. Hol vannak a régi Sandler vígjátékok? Kellékfeleség, Az 50 első randi, Távkapcs, Apa ég! stb. Sandler kiöregedett a filmezés terén, a lányai pedig nem jó színésznők, erőltetett, humortalan kislányok.
Meglepően jó volt, a sztorit rendesen összerakták és a Sandler család közötti interakciók csak tovább emelték a filmet. Vicces, könnyed, nagyon jó kis kikapcsolódás.
Remek családi/tinifilm. Tele van nosztalgiával, persze a jófajtával, jókat lehet rajta nevetni, szerintem ez most telitalálat lett, amit Adam Sandlertől nem annyira vártam mostanában.
A Lolka és Bolka rajzfilm érdekesebb és viccesebb ennél a Zs kategóriás filmnek se nevezhető valaminél.
Remélem, a zsidók istene megbocsát Sandlernek, amiért filmkészítésre adta a fejét. Ez, mint a többi általa vígjátéknak tartott alkotás, szintén szégyenérzéssel tölti el a nézőt. Kislányom kérésére végignéztem. Soha többet nem teszek ilyet.