Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Vélemények: Út a királyi operába (2018)

 
juliS   2019. 08. 19.

legújabb vélemény

A balettet mint műfajt sosem értettem, de ez ennél a filmnél szerencsére nem okozott problémát. Sok ugyan benne a zenés-táncos betét, de emellett hangsúlyosan jelen van a művész karrierje kibontakozásának útja is. A kisfiú Acosta nagyon tehetségesen alakított, szerintem érdemes figyelni a további tevékenységét. Az önmagát alakító Acosta pedig zseniális. Az életrajzi filmekben ritkán csalódom, szerencsére ez a film is a nagyszerű produkciók sorát gyarapítja.

 
paval   2019. 08. 18.

Személy szerint nem igazán vagyok oda az ilyen életrajzi drámákért, amelyről szó szerint átérződik az izzadtságszag, de azt kell, hogy mondjam, hogy ez a film egyszerűen nagyon ott van a szeren. Elképesztően átélhető karakterek, izgalmas sztori. Nagyon kellemesen csalódtam, és mindenkinek csakis ajánlani tudom!


 
Tom   2019. 08. 17.

Hm, hát nem egy könnyű darab, egy kissé sajátos a történetvezetés dinamikája, részemről nem kevés türelem kellett hozzá, de azt hiszem megérte. Mélyen elgondolkodtató filmalkotás, olyan, amely kockára tudja tenni az ember gondolkodásmódját. Aki nem fél ettől, az nézze meg a filmet, garantáltan átértékel majd bizonyos dolgokat.

 
Toldi   2019. 02. 24.

Érdekes dolog ez, amikor a gyereknek egyáltalán nem fűlik a foga valamihez, a szülei unszolása miatt azonban nincs megállás. Acostának szerencséje volt, bejött az ősök terve, láthatóan időben felismerték a fiukban rejlő tehetséget és addig motiválták, míg sikerült teljesen kibontakoznia. Acosta önéletrajzi könyvét, ami a film alapjául szolgált, ugyan nem olvastam, de a film nagyon meggyőzőre sikerült. Nyomon követhetjük benne a kisfiú önmagával (is) vívott harcát, mert átlagos gyerek lévén ő is szívesebben focizott volna a táncórák helyett. A táncos életútja valóban nem mindennapi, szenzációs, ahogyan a nyomornegyedből származó fiúból világhírű táncos lett. Ritkán lát az ember ilyen jól elkészített életrajzi filmet.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.