2017.09.17 11:54 MMcFly2015 Olvasottság: <100x
0

Nem igazán jött be...

A férjek gyöngye számomra toplistás vígjáték sorozat, ezért mikor elterjedt a híre, hogy Kevin James újra sorozatban szerepel, felcsillant a szemem. Az csak hab a tortán, hogy Holl Nándor szólaltatja meg, szerintem ő a legjobb (kialakult) magyar hangja.

Éreztem, hogy valami nem stimmel pár rész óta. Nagyon mű az egész, és a poénok 90%-a már valahogy látható volt a fent említett előző sorozatában, csak itt más köntösben adják át. Szinte nincs olyan mozdulata a főhősnek, ami tudna kis újat belevinni. Számomra sokkal szórakoztatóbb karakter a mellékszereplőként feltüntetett testvére, Gary Valentine. :)

Nem igazán jött be...

Majdnem minden részben van egy eltúlzott jelenet, amit nem tudtam befogadni, és leragadtam azon a szinten. Olvastam, hogy amerikában rengetegen elkaszálták, majdnem bukta lett a vége, csak az évadzáró dupla epizódban kijátszották azt a kártyát, miszerint a Férjek gyöngyében szereplő egykori párja (Leah Remini) kerül mellé, és a pletykák szerint a második évadban főszereplő is lesz... Nem tudom, ez mennyire fog javítani az egyébként tök átlagos, félig-meddig vicces sorozat színvonalán, de azt sem szeretném, hogy egy Férjek gyöngye feldolgozást kapjunk.

Nézhető, de távol áll attól a vígjáték sorozatoktól, amit évente érdemes elővenni, és sokadik alkalomra is szórakoztató legyen. Egyszer bőven elég volt.

Ha minősítenem kellene, körülbelül egy ,,Joey" szintjét éri el. Kitartok a második évadra, de inkább csak a kíváncsiság hajt, mivel tudnak bizonyítani, volt már rá példa, hogy egy szitkom csak később volt képes igazán beindulni...

vígjáték

A közelmúltban visszavonult rendőr alig várja, hogy több időt tölthessen feleségvél és három gyermekével, azoban rá kell jönnie, otthon talán sokkal nagyobb kihívás helyt... több»

0