Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
69
Filmadatlap
 
50
Szereplők
4
Vélemények
101
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

legújabb vélemény

A Férjek gyöngye az egyik ha nem a legjobb sorozat szerintem, de ebben már Kevin James sem a régi. Többet vártam tőle.

 
MMcFly2015   2017. 09. 17.

Nem igazán jött be...

A férjek gyöngye számomra toplistás vígjáték sorozat, ezért mikor elterjedt a híre, hogy Kevin James újra sorozatban szerepel, felcsillant a szemem. Az csak hab a tortán, hogy Holl Nándor szólaltatja meg, szerintem ő a legjobb (kialakult) magyar hangja. Éreztem, hogy valami nem stimmel pár rész óta. Nagyon mű az egész, és a poénok 90%-a már valahogy látható volt a fent említett előző sorozatában, csak itt más köntösben adják át. Szinte nincs olyan mozdulata a főhősnek, ami tudna kis újat belevinni. Számomra sokkal szórakoztatóbb karakter a mellékszereplőként feltüntetett testvére, Gary Valentine. :) Majdnem minden részben van egy eltúlzott jelenet, amit nem tudtam befogadni, és leragadtam a... több»


 
Turon   2016. 09. 09.

Egy jó darabig néztem ezt a sorozatot, de idővel kissé ellaposodott és unalmassá vált. A poénok nagyon jók, olyan szitcomos az egész, de egyúttal olyan amerikai is és nagyon kiszámítható.

 
BloodyMary   2016. 05. 24.

Kevin James már önmagában is vicces, de ha még megszólal, akkor aztán igazán kacagósra sikerült estéje lesz az embernek. Remek sorozat, kiszámítható poénok, de ezzel nincs semmi baj.

Kevin James
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.