2018.11.27 10:10 harnas1207 Nézhetetlen Olvasottság: 936x
0

Talán ha nem Alien film előzménynek készül...

Nehéz róla nem elfogultan írni. Életem legnagyobb csalódása volt a film. Talán ha nem az Alien filmek előzményeként harangozzák be, akkor nem is lett volna akkora a baj. Akkor csak szimplán egy béna sci-fi.

Oké, felejtsük el az Alieneket. Ez egy teremtéssel foglalkozó sci-fi. Még izgalmas is lehetne, ha nem lenne teli oltári logikátlan baromságokkal. SPOILER!!!!! pl. épp az előbb akartál megölni, de összevarrom magam, kiszabadulok, majd visszamegyek, mosolygok rád és hozzátok csatlakozva elsétálunk az idegenhez. Vagy a haverom zombiként visszatért, fél órán át harcoltunk vele, mire nagy nehezen újra megöltük. Szóljunk róla valakinek? Kezdjünk el pánikolni? Áááá, dehogy. A biológus, aki az idegen fajok tanulmányozása miatt van ott hülyébb egy óvodás lepkegyűjtőnél és a többi...

Talán ha nem Alien film előzménynek készül...

A szereplők teljesen irreálisan viselkednek a filmben. Ülsz a moziban, van egy elképzelésed, hogyan fog csatlakozni a film a Nyolcadik utashoz, és erre bumm, kapsz egy nagy adag lócitromot. Mintha Ridley Scott a saját művét akarná lerombolni. Egyébként a látvány nagyon szép volt, és a filmzenék is remekül passzoltak a hangulathoz. Bevallom őszintén, hogy a Prometheus előzetesét legalább százszor megnéztem. Igazából, ha a film címe Teremtés lett volna, és egy picike utalás se lett volna az Alien univerzumra, akkor a sztori nagyon is működött volna. A teremtőink hibának tartják a megalkotásunkat, és úgy döntenek, elpusztítanak. A tudósaink nem azt találják, amiért elindultak. Csavaros sci-fi lehetett volna egy-két jelenet megváltoztatásával.

74 Prometheus  (2012)

kaland | misztikus | sci-fi

Egy tudósokból álló csoport az emberiség eredetének felkutatására indul az univerzum egyik távoli, veszélyes vidékére. Azonban megkérkezvén olyan lények várják őket,... több»

0