2018.12.09 17:24 Az amatőr Olvasottság: <100x
0

100% szórakozás nagyon is komoly belső tartalommal

Ez egy igazi öt csillagos szórakozás volt. Az univerzum többi filmjéhez képest nem vették olyan véresen komolyra a sztorit, de így is érdemben hozzá tudott adni a nagy egészhez és emellett még vicces is volt. Jól bemutatta négy űrbeli bűnöző hőssé alakulásának, hol megható,hol poénos történetét. A filmben mind az öt főszereplő részéről erős jellemfejlődést követhettünk végig.

A film talán egyik legszebb pillanata volt, amikor űrlord megállapította, hogy mindannyiukra sok terhet rótt ez a világ, de most itt az ideje, hogy visszavágjanak és megakadályozzák, hogy másokkal is az történjen, mint velük. Ez a film így utólag olyan szempontból is érdekes, hogy itt végre megtudhattunk egypár dolgot a végső főgonoszról Thanosról is. Többek között a Bosszúállók végtelen háború miatt is néztem meg ezt a filmet, hogy többet megtudjak Gamoráról, aki talán az egyik legérdekesebb karakter a Marvel univerzumban.

100% szórakozás nagyon is komoly belső tartalommal

Ő az egyetlen, aki szinte mindvégig testközelből figyelhette meg a fő gonoszt, és leginkább kötődött Thanoshoz. Valamint Thanos is lányaként szerette, később kiderül, hogy konkrétan ő volt az egyetlen, akit Thanos szeretni tudott. Tetszett az a szerelmi szál is, ami szép lassan kibontakozott közte és űrlord között, jó volt, hogy nem kapkodták el a dolgot a készítők. Ezenkívül A galaxis őrzőiben végre komolyabb bepillantást nyerhettünk a Földön kívül történő eseményekbe, és így jobban összeállt a nézők számára is a nagy egész. Végeredményben A galaxis őrzői egy önmagában is nagyon színvonalas és élvezetes film lett, ami ráadásul a Marvel univerzum részeként is jól megállta a helyét.

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Peter Quill (Chris Pratt), a kalandor és rabló, aki közel sem olyan híres, mint szeretné, nagy bajba kerül, mikor elrabol egy titokzatos gömböt, amelyet a csillagközi terrorista,... több»

0