2018.12.16 13:20 ionlywearblack Olvasottság: <100x
2

Várjuk a folytatás!

Nagy képregény-rajongóként kihagyhatatlan volt számomra az új Pókember mozi. Már a trailer megfogott a stílusával. Maga a mese iszonyatosan látványos a 3D animáció a képregények világát idézi, sok szövegpanellel találkozhatunk, sok hangeffekt pedig szöveggel is ki van írva. Sokszor visszaköszön Post Malone és Swae Lee száma a Sunflower, a hangulatos városi jelenetekhez The Notorious B.I.G. Hypnotize klasszikusa szolgáltatja az alaphangulatot.

Miles Morales hőssé válásának útja ugyanolyan rögös mint a többi "Pókemberé", mindenki múltjában megtalálható egy erős törés, ami formálja, erősíti a karakterét. Peter B. Parkert emelném még ki a másik univerzum Pókemberét, aki pocakot növesztett, felemás cipőben jár és az utcán az emberek hajléktalannak nézik szegényt. A legtöbb poén szinte köré íródott, amit egyáltalán nem bánunk. :) Moralest a későbbiekben a szárnya alá veszi és "hasznos tanácsokkal" látja el a tanítványát. (Amennyiben az hasznos, hogy ízületvédelmi okokból hintőporozza be Morales a pókszerkót.)

Várjuk a folytatás!

Viccet félretéve igazi mesterévé válik a fiúnak és együtt veszik fel a harcot az univerzumot elpusztítani szándékozó, bár szomorú okok vezérelte Fisk ellen. A főgonosz oldal Wilson Fiskkel erősít és néhány jelentéktelenebb karakterrel találkozhatunk. Maga a történet nagyon jól felépített a brooklyni jelenetek iszonyatosan hangulatosak a korábban már említett hip-hop és rap slágerek a graffizés, a sárga taxik, streetartok (Banksy utalás!) mind-mind a látványt erősítik. Egy szusszanásnyi szünetet nem engedélyez nekünk a film, tele van izgalmas akciójelenetekkel és poénokkal. A karakterek fejlődnek, nincsenek felesleges párbeszédek a viccek ütősek. Természetesen folytatásra számíthatunk, de ezt egyikünk sem fogja bánni!

akció | animáció | családi | kaland | sci-fi

Úgy tűnik, hogy egyszer minden szuperhőst utolér a végzete. Miután közös erővel Homokembernek, Doctor Octopusnak, Electronak, Kravennek és a Keselyűnek sikerült legyőzniük... több»

2