2020.11.19 10:41 Yosihiro Olvasottság: 227x
3

Kiváló képregény-feldolgozás

Az igazság az, hogy jó lett ez a film. Félre a tréfával, nekem tetszett, minden elemében adott pluszt, amire azt tudom mondani, ez remek lett! A történet ugyan adott, egy kis átszerkesztéssel egész jó kis filmet csináltak belőle.

A karakterek igen jól voltak felvezetve, és a film látványa is pazar lett. A szereplők közül talán nem emelnék ki senkit, mivel ez így volt jó, ahogy összerakták. Senkit nem nyomtak túl a szuperhősök közül, ez szerintem jó lett. A humor része is nagyon tetszett, és kaptunk egy kis romantikát és szerelmet is, ami szerintem egy jó film része.

Kiváló képregény-feldolgozás

A hősök megmentik a világot, ezzel sincs gond, de igazából a váratlan jelenetek és lassítások még érdekesebbé teszik ezt a produkciót. Azt hiszem, Superman visszatérése a legjobb alapja ennek az Igazság Ligájának, így filmen, mivel Batman szerepében B. A. kicsit gyengébb teljesítményt mutatott, mint elvártam. W. Women, az Amazon, azt hiszem, tényleg kiemelkedett, de mégsem annyira, hogy mindenki fölé nőjön.

Összességében a forgatókönyv és rendezés szerintem remek. A szereplők azt adják, amire számíthatunk, és némi pluszt is, mert így emberi alakban mégiscsak kézzelfoghatóbbak, mint a képregényekben. A hangi és képi effektek a kornak megfelelőek, és ugyan vannak nagyon jó hangi effektek, de a képi animálás és lassítás nekem nagyon bejött. Mindig jókor, jó ütemben mutattak meg cselekményeket, és azt hiszem, ez olyan, amit a Mátrix óta nem láthattunk.

Az értékelésem masszív öt csillag, amit nemcsak azért adok meg, mert ez egy ikonikus képregény, hanem a megjelenítése is nagyon jól sikerült. Többször nézhető, akciódús képregény-feldolgozás. Csak ajánlani tudom mindenki számára, mert mindenki talál benne olyan dolgot, ami leköti. A látványra nem lehet panasz, talán még egy folytatást is el tudok képzelni. Üdv, Yosi

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot... több»

3