2023.05.07 05:20 Bafam Olvasottság: 179x
0

Sokkal jobban, mint vártam. Szép természetfil, kaland és szerelmi szálakkal.

Oké, ez nem egy remekmű. De a negatívum, amit kap, teljesen érdemtelen. Úgy értem, ha csak azt szeretné, hogy egy egyszerű film elteljen egy kicsit, akkor teljes mértékben tudom ajánlani. Ha Ön hegymászó, és maga is járt Chamonix-ban - még inkább, mert ez elég reális ahhoz, hogy visszahozzon néhány emléket.


Sokkal jobban, mint vártam. Szép természetfil, kaland és szerelmi szálakkal.

A színészi játék és a történet rendben van. Persze volt néhány alkalom, amikor forgattam a szemem és gúnyolódtam, de a "párszor" az én mércémhez képest egész jó. Úgy értem, vegyél szinte bármilyen Oscar-díjas kasszasikert némi őrült költségvetéssel, és ez egy újabb elmezavaró hülye baromság lesz.

Nos, itt van egy elég masszív dráma/kalandfilm. Őszintén szólva még meg is érintettem. Hihető? Nos, igen, ahogy már mondtam, vannak megkérdőjelezhető pillanatok, technikai dolgok, amelyeket rosszul csinálnak, teljesen irreális időzítés és hasonlók, de tekintettel arra, hogy a mászás/hegymászás milyen rosszat szoktak ábrázolni a filmekben - hú, ez tényleg szuperrealisztikus. . Általában nem is érthető, hogy milyen felszerelést használnak, és itt a legtöbbször sikerül is helyesen használniuk. A helyek teljesen valóságosak, a táj valóságos és felismerhető, a veszélyek (többnyire) valósak.


Összességében, ha még soha nem járt hegyekben – ez egy szokatlan dráma, ne számítson semmi különösre, és nem fog csalódni. Biztos nem vészes. És ha maga is ott volt, akkor azt is értékelheti, hogy mindez mennyire ismerős, ahelyett, hogy viszonylag apró részletek miatt panaszkodna.


És még egyszer: ez NEM remekmű. Normális esetben nem is fűznék hozzá megjegyzést, de annyira igazságtalannak éreztem, a besorolását, miközben jó kaland és szerelmi történet van jelen végig a filmben.

dráma

Egy fiatal hegymászó egy egész nyarat tölt Chamonix-ban, miközben megkísérli a világ leghalálosabbnak ígérkező rekordját megdönteni.

0