2024.03.30 02:17 Piczil Zsolt Olvasottság: <100x
0

A lehető legjobb értelemben vagyok idegengyűlölő, fajgyűlölő.

Speciel én szeretem az amerikai háborús filmeket, de ezt a filmet még annak is imádnia kell, aki a 2. világháború kapcsán a kefebajuszos Tigris tankos csőcseléknek drukkol. Mert ugye, itt a szorító egyik felében G.I. Joe (és a Föld lakossága), a másikban meg...

valami zombi-terminátor szerű elfajzott IDEGEN polipok. Szóval aki nem teljesen elvetemült, vagy James Cameron (aki mostanában idegen kékben látja a Bahamákat), az igenis Aaron Eckhart bandájának drukkol. Az értelemező szótárban a U.S Marine Sgt. fogalom mellett ennyi szerepel: Aaron Eckhart.

A lehető legjobb értelemben vagyok idegengyűlölő, fajgyűlölő.

És nem kínos velük együtt kurjongatni: „Vissza? Soha! Huuaa!” Én rendkívül jól szórakoztam ezen a Alien-Platoon szerű akciófilmen, nagyon tetszett az összes lövöldözős jelenet, pláne az, hogy a háború még csak most kezdődött, nem úgy, mint az általam kevésbé kedvelt A függetlenség napjában, ahol Will Smith egymaga megállítja az egész nyüves inváziót. Szóval a srácok jó hangulatban ugrálnak hidakról, lövöldöznek, és természetesen lokálpatrióták. Még a vendégszereplő Michelle Rodriguez is tökéletes alakítást nyújt (mert alig szerepel), de legalább is nem annyira fals, hamis az alakja, mint a (megint itt van) James Cameron Avatár filmjében. Szóval Rodriguez jó, ráadásul neki szexi a eredeti hangja is, de találtak neki kellemes magyar szinkronhangot is. Michael Pena szintén nyúlfarknyi szerepben szerintem simán hoz egy kiváló szintet, mostanában kezdem őt erősen megkedvelni, mert a Kihalás c. filmben főszereplőként is megfelelő hozzáállással játszott. DE miért nincs folytatás?! Mert a bűzlő, nyálkás polipok lehúzták az IMDb-n?! Huuaa!

akció | sci-fi

1942-ben Los Angeles felett az amerikai védelmi erők azonosítatlan repülő objektumokat észleltek. 2012-ben azonban már azzal a céllal jelennek meg az idegenek, hogy elpusztítsák a... több»

0