Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 16.

legújabb vélemény

Az a baj,hogy nem túl hiteles,mármint filmként sem,értve úgy,hogy ezt el is higyjem,vagy hogy megbirizgálja a fantáziámat.Eltúlzott,kissé hiteltelen csatajelenetek.Persze a vége hatalmas happy end,nekem pedig öröm,hogy véget ért.Nem lesz kedvenc.

 
harnas1207   2018. 11. 29.

Igen, tudom, hogy buta amcsi film és lerágott csont ez a téma, de nekem mégis nagyon tetszett. Leginkább a hangulata miatt. Ahogy felvázolják a támadást, az epikus képsorok. Nagyon jó, hogy sokáig nem mutatják mivel is állnak szemben. A kihagyhatatlan katonás nyáladzás ellenére is élvezhető jó film ez.


 
krysn95   2015. 10. 29.

Nagyon felcsigázott a téma, mert sok modern alkotás szerintem még nem készült a hadsereg az űrlények ellen témában.. Oké a vége kicsit erőltetett, de addig a városi csatajelentek rendben vannak. Kikapcsolódtam, tetszett.

 
anolib   2015. 03. 30.

Én személy szerint szeretem az ilyen katonás, háborús filmeket. Nem a legjobb egy két dolgot hiányoltam belőle, de összességében nem volt rossz. Egy kicsit talán jobban ráálltak a látványra, mint a történetre, de ezt azért el lehet nézni. Kikapcsolódásnak ideális.

 
Kiss Gábor   2016. 05. 25.

Ez a film egyszerűen zseniális, a történet, az idegenek, a feszültség, a harc én legalább 6 milliószor láttam, de még most is megnézném újra és újra, egyszerűen imádom.

 
alien007   2015. 05. 11.

Nem értem ezeket a filmeket. Vannak azok a trash filmek, amelyekben van valami történet és valamilyen torzulással, vagy átváltozással foglalkozik. Van egy két trash, amit szeretek, de ez sajnos nem tartozik közéjük. Teljes meggondolatlanság ez a film, minden szempontból egy katasztrófa.

 
cvölf   2015. 04. 25.

Asylum/SyFy, mit is mondhatnék? Nagyjából egy oldalnyi forgatókönyvet, ha kinézek belőle, színészi játék semmi, következetesség megint semmi. Trash a javából, szóval ha ebben találsz valamit, akkor nagyon széles spektrumon tudod a mozgóképet befogadni.

A film összbevétele 211 819 354 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet egy megtörtént eset inspirálta, amelyet Los Angeles-i csata néven emlegetnek. A második világháború idején, 1942. február 24-én egy azonosítatlan repülőgép jelent meg Los Angeles felett. Mivel az amerikaiak japán gépnek hitték, az egész várost elsötétítették, és 1440 légelhárító rakétát lőttek ki. Az esetet utólag téves riasztásnak minősítették.

(SódóGA)
 

Aaron Eckhart egy akciójelenet forgatása közben eltörte a karját, de emiatt egyetlen forgatási napot sem hagyott ki.

(SódóGA)
 

A film Magyarországon csak DVD-n jelent meg.

(SódóGA)
 

A filmet Red One kamerával forgatták.

(SódóGA)
 

A külső helyszíni jeleneteket a kaliforniai szellemvárosban, Eagle Mountainben forgatták.

(SódóGA)
 

Bár az Asylum Stúdió kevésbé ismert a közönség számára, mivel többnyire a trash műfaj kedvelőinek gyárt filmeket, eddig közel 168 filmet készítettek.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.