Film tartalmak

62 Az utazás  (1974)

Adriana (Sophia Loren), a szép szicíliai lány, aki vőlegénye apjának végakaratából feleségül megy Antonio Braggihoz (Ian Bannen), pedig nem őt, hanem ... több»
Cousteau kapitány hajójával, a Calypso-val az Antarktisz csodálatos világába visz el, ahol a bálnától a pingvinig több tucat érdekes állat él. Tanulmá... több»
A történet egy halálos baleset váratlan körülményein keresztül a felelősség problémáit tárgyalja: a háború, a béke, a múlt, a jelen, a bűn, a bűnhődés... több»
Bognár Mihály (Huszti Péter) a többi egyetemistához hasonlóan világmegváltó tervekkel foglalkozik. Érzelmei megoszlanak Klári (Dőry Virág) és annak ér... több»
Nádor József (Básti Lajos) nyugdíjas gyakran jár a temetőbe felesége sírjához, ahová rendszerint elkíséri unokája, Imi (Kocsy Zsolt) is. Itt ismerkedi... több»
Matszukasz (Anthony Quinn) Amerikában élő görög. A valóság nemigan hat rá, békésen tűri, hogy családja nyomorogjon, hogy felesége tartsa el két kislán... több»
1902-ben egy jól felszerelt expedíció indult az Usszuri vidékére, hogy feltérképezzék a tajgát. Vezetőjük Arszenyev kapitány (Jurij Szolomin) volt, ak... több»
Grimaldi felügyelő (Enrico Maria Salerno) tudja, hogy Torinoban két alvilág létezik. Az egyik a szegény, állástalan, nyomorgó, kényszerből bűnöző embe... több»
A 4 Charlot (Gérard Rinaldi, Gérard Filippeli, Jean Sarrrus, Jean-Guy Fechner) bohózatban dolgozta fel Dumas klasszikus regényét, A három testőrt. Ebb... több»
A film hősnője egy tanítónő (Nevena Kokanova), aki egy bányászvárosban kezd el tanítani, ahol sorban megismeri tanítványai magánéletét, gondjait-bajai... több»