Film tartalmak

Gazdag 10 évre betiltott groteszk szatírája. Két librettista, Rezső és Dezső úr egy völgy lakóit szedik össze, hogy operett-előadást csináljanak velük... több»
Kis költségvetésű független film 2023-ból. Jack, a farmerfiú története, aki csavargók közé keveredik, s felveszi valaki más személyiségét, hogy kincse... több»
A 2017-ben készült politikai fikciós történetben II. Erzsébet királynő halála után Károly herceg lép trónra Anglia új királyaként. A cselekmény azt mu... több»
Amikor a fiát elrabolják, és váltságdíj fejében fogvatartják, David Stannard üzletember mindent pénzzé tesz, hogy összeszedje a félmillió dolláros köv... több»
Korda Sándor 1942-es filmje Emma történetén keresztül mutatja be nekünk a Napóleoni idők fontos angol szereplőit. Emma Hamilton az idős Lord Hamilton,... több»

NA Hjemlandet  (2020)

8. rész – Hazatérés Roosevelt elnök egészsége tovább romlik, mégis megválasztják negyedik alkalommal is az elnöki posztra. Játszmázik a megígért támog... több»

NA Gaven  (2020)

Norvégia végre megkapja, amit szeretett volna: felfegyverzett hajókat Amerikától. Ehhez Martha hercegnő közbenjárására volt szükség, de ez a közbenjár... több»

NA Stormtid  (2020)

6. rész: Az óriás felébred A japánok megtámadják Amerikát, így az Államok is belép a háborúba. Märtha egyre közelebb kerül az elnökhöz, ami már nyilvá... több»
5. rész: Üres ígéretek Märtha a vacsoraasztal mellett segíti Norvégiát, győzködi a Roosevelt elnököt, hogy lépjen Európa felé. Közben összebarátkozik ... több»

NA Ild og vann  (2020)

4. rész: Terjedő tűz Märthára nyomást gyakorolnak, hogy használja ki az elnökkel ápolt barátságát Norvégia megsegítése érdekében. Roosevelt végigviszi... több»