Listák

A listában a (szerintünk) legjobban sikerült 25 filmet gyűjtöttük össze a tavalyi évről. Van még pár, amit még nem volt alkalmunk megnézni, de a kriti... több»
A listában 20 (+ egy ráadás) filmet gyűjtöttünk össze, amelyekben fiktív vagy valós filmrendezőket láthatunk alkotói folyamatuk közben.... több»
A listában olyan színésznőket gyűjtöttem össze, akik terhességük alatt sem hagytak fel a forgatással. Egyes esetekben bő pulcsikba vagy nagy táskák mö... több»
Családok a legtöbb filmben előfordulnak, ebben a listában azonban azokat a filmeket gyűjtöttük össze, amelyekben a családnak fontos szerepe van a tört... több»
A listában azt a 20 tini karaktert gyűjtöttük össze, akik szexuális kisugárzásukat felhasználva kavarják fel az állóvizet filmjeikben.... több»
A listában a modern kori filmvilág végzet asszonyait gyűjtöttük össze. ... több»
A babák hatalmas boldogságot okoznak, s olykor sok-sok bajt is kevernek. Lássuk a 20 legjobb babás vígjátékot a filmvilágból.... több»
A listában az elmúlt év szerintünk legjobb 25 filmjét gyűjtöttük össze. Filmőrület ide vagy oda, néha kevés a nap 24 órája. Ezért természetesen még í... több»
A filmek világában viszonylag kevés alkalommal találkozunk olyan alkotásokkal, ahol a dobosok kapják a főbb szerepeket, pedig ezek a nagyszerű zenésze... több»
A listában írókról és magáról az írás folyamatáról szóló filmeket gyűjtöttem össze. Akadnak köztük életrajzi alkotások, forgatókönyvek, verseskötetek,... több»