Film tartalmak

26 Xibalba  (2017)

Dr Alan Green amerikai archeológus és Danielle Noble barlangi búvár ősi maja feljegyzések után kutatnak. Ám a olyat találnak amire nem számítanak.... több»

NA Liberty  (2019)

Egy különleges tulajdonságokkal született nő megszökik a kísérletek elől. Egy szövetségi ügynök ered a nyomába. ... több»
A Marson ragadt asztronautának meg kell küzdenie az életben maradásért, ahol egyetlen társa csak egy majom.... több»
Egy földönkívüli emberi formát ölt, és megpróbál elrejtőzni a Harlemben az őt üldöző idegen fejvadászok elől.... több»

76 C.H.U.D.  (1984)

A nukleáris hulladékokkal foglalkozó bizottság New York csatornahálózatában rejti el a veszélyes hulladékot. Ennek hatására a hajléktalanok Cannibalis... több»
A jó és gonosz küzdelmében a világ sorsát a Digimonok győzelme vagy bukása dönti el! ... több»
A kis David különös fényeket lát az éjszaka, majd a szemei előtt leszáll egy repülő csészealj. Mikor apja kimegy körülnézni, hogy mi történhetett, tö... több»
A túlnépesedett Földről az emberek már űrállomásra költöztek. Ezt az állomást támadják meg kalózok, amit csak Tom Raider él túl.... több»
A földönkívüliek dokumentumfilmet készítenek az emberi faj párválasztási szokásairól, illetve a két nem közti kölcsönhatásokról.... több»
Egy elsüllyedt hajó után kutató könnyűbúvárokat támadnak meg a Karib-tengeren a gyilkos piranhák. Az egyre szaporodó támadások során kiderül, hogy má... több»