Film tartalmak

Az amerikai polgárháború lezárulása után a déliek egy rebellis csoportja a szadista Machedo vezetésével foglyul ejt és megkínoz egy északi tisztet, ma... több»
Egy római moziban egy spagettiwesternt vetítenek, amikor a mozivásznon lejátszódó párbajjal párhuzamosan a nézőtéren is lelőnek egy férfit. A rendőrsé... több»
1936-ban, a berlini olimpia idején különböző nemzetiségű katonák találkoznak Manfred Roland őrnagynál, és a békében bízva ünnepelnek. Ám rövidesen kit... több»
Harry Kenyon egy síparadicsomban tölti a mézesheteket a feleségével, azonban a nő váratlanul eltűnik. A férfi a rendőrséghez fordul, de ott nem foglal... több»
Négy rövid történetből álló szkeccsfilm, amely a modern ember egészségére leselkedő veszélyeket mutatja be.... több»
Az 1930-as évek Amerikájában a fiatal Willie véletlenül találkozik egy Carl nevű csavargóval, akinek a testét rajzok borítják, s aki egy titokzatos nő... több»
Gianni, Antonio és Nicola a II. világháborúban partizánként harcoltak, és barátok voltak. A háború végén azonban a nézetkülönbségek és a nők miatt elv... több»
Egy, a szibériai tajgában nomád körülmények között élő evenki család életébe kaphatunk bepillantást a dokumentumfilm segítségével.... több»
Mosquera tábornok, a maguadorai diktátor elfoglal egy kis brit kolóniát. Az angolok felszabadítják ugyan a területet, de a tábornok bosszút esküszik, ... több»
Dokumentumfilm egy ausztráliai madárról, amely állítólag kihalt a 19. század végén.... több»