Film tartalmak

NA 8. rész  (2018)

Rubynak (Lucy Lawless) a gimnáziumi szalagavató véres estéjén sikerül végül végeznie Ash (Bruce Campbell) lányával, Brandyvel (Arielle Carver-O'Neill)... több»

NA 7. rész  (2018)

Kelly (Dana DeLorenzo) alulmarad a Rubyval (Lucy Lawless) való küzdelem során, ráadásul Ruby maga mellé is állítja a testét. Eközben Ash (Bruce Campbe... több»

NA 6. rész  (2018)

Ash (Bruce Campbell) és Pablo (Ray Santiago) váratlan segítséget kapnak a démonok elleni küzdelemben, de eme segítség igencsak rövid életűre sikeredik... több»

NA 5. rész  (2018)

Ash (Bruce Campbell) megtudja, hogy hol találja Rubyt (Lucy Lawless), és megpróbál leszámolni vele, de a házban egy démoni kisgyereket talál csupán. A... több»

NA 4. rész  (2018)

Ash (Bruce Campbell) a láncfűrésze segítségével elpusztítja a Ruby (Lucy Lawless) által a halálból visszahozott apját, de eme tette után egyből megjel... több»

NA 3. rész  (2018)

Ash (Bruce Campbell) lánya, Brandy (Arielle Carver-O'Neill) anyjának templomi búcsúztatójára siet, de a nő holttestét megszállja egy démon, így Ash ké... több»

NA 2. rész  (2018)

Ash (Bruce Campbell) még időben érkezik a középiskolába, hogy megmentse a lányát, Brandyt (Arielle Carver-O'Neill). A lánya támadása után Ash megfogad... több»

NA 1. rész  (2018)

Miután Ash (Bruce Campbell), Pablo (Ray Santiago) és Kelly (Dana DeLorenzo) legyőzték a gonoszt, mindannyian Ash szülővárosában, Elk Grove-ban teleped... több»
Immáron harmadik évadával tér vissza a Mesék a kriptából sorozat, ezúttal tizennégy félelmetesen szórakoztató rémtörténetet mesél majd el a borzongani... több»
Annie Wilkes (Lizzy Caplan) évek óta menekül lányával, Joy-jal (Elsie Fisher). Városról városra járnak, és folyton keresik azt a helyet, ahol Annie vé... több»